Menu

«Інтертелеком» вибрав Ericsson для розгортання рішення IPv6

Національний 3G оператор України вибрав компанію Ericsson для плавного переходу на протокол IPv6. Впровадження цього рішення забезпечить «Інтертелекому» достатню продуктивність мережі для подальшого успішного нарощування абонентської бази, забезпечуючи кращі в своєму класі комунікаційні послуги для стаціонарного та мобільного зв'язку, а також послуги мобільного інтернету. Завдяки цьому рішенню, «Інтертелеком» став першим оператором в Україні, який надає своїм абонентам сервіси на базі протоколу IPv6.

«Интертелеком» выбрал Ericsson для развёртывания решения IPv6

Директор департаменту інформаційних технологій компанії «Інтертелеком» зазначив: «З кожним роком українці стають більш «мобільним» спільнотою. Стрімко зростає число підключених до мережі пристроїв. Це вимагає від провайдерів постійно стежити за тенденціями ринку сучасних технологій. Рішення IPv6 від Ericsson дозволить нашій компанії розвантажити мережу, забезпечити їй кращу продуктивність і гнучкість, а також скоротити витрати. Цей проект підтримує наші постійні зусилля по забезпеченню клієнтів доступом до мережі за допомогою інноваційних технологій підключення і задовольнить постійно зростаючі потреби користувачів».

«Интертелеком» выбрал Ericsson для развёртывания решения IPv6

Генеральний директорів Україні: «Проект з компанією «Інтертелеком» - великий прорив для нас, так як це перший контракт на поставку рішення для IPv6, який Ericsson уклала в Україні. Він розширює портфель успішних проектів Ericsson з провідними національними мобільними операторами і інтернет-провайдерами. Впровадження рішення IPv6 - важливий крок на шляху до досягнення масштабованості, спрощення операційної діяльності та забезпечення високої продуктивності мережі з метою монетизації нових сервісів і розширення можливостей для зростання прибутку. Це дозволить бізнесу розвиватися далі».

Рішення Ericsson для IP-мережі компанії «Інтертелеком» створено на основі кращих у своєму класі продуктів A10 AX3530.

Додатково Віджет від SocialMart
|