Menu

BlackBerry представила 2 смартфона різних категорій

В рамках виставки MWC 2014 в Барселоні, компанія BlackBerry представила свій новий флагманський смартфон з QWERTY-клавіатурою, що отримав назву BlackBerry Q20, а так само смартфон початкового рівня BlackBerry Z3, який раніше був відомий як Jakarta. Обидві новинки об'єднує програмна платформа BlackBerry OS 10.2.1, під управлінням якої працюють пристрої.

BlackBerry представила 2 смартфона разных категорий

Про новий флагмані компанії відомо лише те, що він виготовлений з високоякісних матеріалів, які забезпечують міцність корпусу і довговічність пристрою. Однак перелік компонентів не уточнено. Так, повідомляється, що BlackBerry Q20 отримав 3.5-дюймовий дисплей, QWERTY-клавіатуру і кнопки Menu, Back, Send, End, а так само трекпад. Крім того, за словами виробника, смартфон отримає ємний акумулятор і зможе забезпечити найкращі можливості для користування сервісом електронної пошти. Даний пристрій не було продемонстровано громадськості, проте деякі інформаційні ресурси опублікували його фото.

BlackBerry представила 2 смартфона разных категорий

Про другій новинці, смартфон BlackBerry Z3 відомо, що він створений за підтримки тайванського виробника Foxconn і наділений 5-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю qHD. В якості апаратної платформи в пристрої застосовано двоядерний процесор з тактовою частотою 1,2 Ггц. Об'єм оперативної пам'яті складає 1,5 Гб вбудованої флеш-пам'яті - 8 Гб. В арсеналі смартфона є дві камери роздільною здатністю 5 і 1,1 Мп, а так само FM-радіо. Повідомляється, що смартфон надійде в продаж вже в квітні на території Індонезії, а його вартість складе близько 200 доларів.

BlackBerry представила 2 смартфона разных категорий

На жаль, інших відомостей про пристроях поки немає.

Додатково
|