Menu

Поновлена RC-версія рішень 6 покоління ESET NOD32 для домашніх користувачів

Компанія ESET повідомляє про вихід оновленої RC-версії ESET NOD32 6.Х для домашніх користувачів

 

Обновленная RC-версия решений 6 поколения ESET NOD32 для домашних пользователей

У травні 2012 року компанія ESET відкрила бета тестування шостого покоління рішень ESET NOD32 для домашніх користувачів. Особливістю нової версії стало впровадження нового унікального функціоналу для ноутбуків - Anti-Theft, який дозволяє не тільки захистити інформацію, але і знайти пристрій при крадіжці. Власник ноутбука тепер зможе визначити місцезнаходження викраденого ПК за GPS-координатами, заблокувати свій комп'ютер і видалити всі особисті дані на ньому, а також зробити приховану відеозапис з допомогою веб камери, розташованої в пристрої.

Протягом останнього місяця фахівці компанії аналізували відгуки від користувачів, тестували дану версію рішень, і при доопрацюванні RC-версії зауваження і побажання користувачів були враховані. Основні зміни торкнулися нового модуля Anti-Theft, в який був доданий односторонній обмін повідомленнями та діагностика, що підвищує рівень безпеки при спробі користувача змінити реєстраційні параметри або облікові записи.

RC-версія шостого покоління рішень ESET NOD32 для домашніх користувачів доступна для тестування на сайті компанії. Ті, хто вже раніше встановив бета-версію, можуть просто оновити продукт за допомогою діалогового вікна. ESET не рекомендує встановлювати бета-версії антивірусних рішень на ПК і системи, які виконують критично важливі завдання.

|