Menu

Випущена нова версія Kaspersky Small Office Security

 «Лабораторія Касперського» випустила нову версію захисного рішення для компаній малого бізнесу розміром до 25 робочих місць - Kaspersky Small Office Security. В ній інтегровані передові технології захисту від шкідливого ПЗ, в тому числі від новітніх загроз. При цьому збережено зручність використання продукту, який не вимагає від власників підприємства професійних знань в області IT.

Выпущена новая версия Kaspersky Small Office Security

Незважаючи на велику кількість невеликих компаній, ця категорія часто ігнорується розробниками захисного ПЗ. Як наслідок, власники бізнесу змушені використовувати захисні продукти для домашніх користувачів, які не призначені для забезпечення безпеки підприємства, або вдаватися до базових варіантів корпоративних рішень, які занадто громіздкі в управлінні і змушують переплачувати за непотрібні невеликим компаніям функції.

Саме тому «Лабораторія Касперського» вже досить давно пропонує визнаний ринком і незалежними експертами продукт Kaspersky Small Office Security - рішення, що поєднує надійний захист від усіх типів загроз, актуальних для малих підприємств, з простим механізмом встановлення та керування, що дозволяє забезпечувати безпеку та не відволікати спеціалістів від вирішення завдань бізнесу.

Нова версія продукту включає в себе передові механізми захисту і суттєві удосконалення присутніх раніше функцій. Серед нововведень - технологія «Безпечні платежі», що забезпечує безпеку фінансових операцій в Інтернеті на всіх етапах, автоматичний захист від експлойтів, що перешкоджає виконанню атак з використанням вразливостей нульового дня, менеджер паролів, автоматичного резервного копіювання в тому числі з опцією збереження резервних копій в Інтернеті, використовуючи популярні хмарні сервіси. В рамках придбаної ліцензії клієнт вперше отримує захист мобільних пристроїв, що працюють на платформі Android, включаючи блокування шкідливого ПЗ, безпечну роботу в Інтернеті, можливість налаштування конфіденційності та механізми виявлення та блокування викраденого або втраченого пристрою.

Відмінною рисою Kaspersky Small Office Security є простота настройки і управління IT-безпекою компанії. Зручний майстер установки забезпечує швидке і просте розгортання рішення в кілька кроків, пропонуючи вибір з мінімального набору параметрів. Через інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувач легко налаштує роботу складних механізмів, таких як шифрування, резервне копіювання даних, політики управління веб-доступом.

Продукт нашого каталогу
|