Menu

Компанія McАfee відкрила центр з кібербезпеки в Дубай (ОАЕ)

Новий центр дасть можливість клієнтам з країн Близького Сходу, Європи і Африки (EMEA) швидко реагувати на виникаючі загрози, здійснювати підтримку і навчання нових партнерів

Компания McАfee открыла центр по кибербезопасности в Дубай (ОАЭ)

Компанія McАfee на початку вересня урочисто відкрила новий Центр з кібербезпеки (Cyber Defence Centre) в місті Дубай. Даний центр, вперше за всю історію компанії створений за межами США, потрібен саме в даному регіоні, оскільки тут протягом минулого року були зафіксовані досить потужні атаки на різні організації. Центр стане додатковим інструментом захисту від кібератак користувачів Інтернету, адже він буде працювати безпосередньо з основними гравцями ринку даного регіону.

Центр буде займатися не тільки реагувати на інциденти та судовим розглядом, а й унікальними сервісами, що відрізняють діяльність McАfee від інших компаній, такими як дослідження контекстних загроз, оцінка захисту від DDOS-атак, аналіз цільових шкідливих атак і ін.

Співробітники Центру допоможуть користувачам знаходитися поза зоною діяльності кіберзлочинців, перебуваючи на «десять кроків попереду них».

Герт-Ян Шенк (Gert-Jan Schenk), президент компанії McАfee в країнах Близького Сходу, Європи і Африки, повідомив: «Часті випадки діяльності хактивістів, кримінальні та терористичні діяння змушують замислюватися про безпеку. Організаціям доводиться відбивати кібератаки і мінімізувати шкоду від них. У цих випадках Центр може грати ключову роль, забезпечуючи клієнтів послугами експертів і кваліфікованою підтримкою, використовуючи інфраструктуру компанії McАfee».

За останній рік відзначений значний підйом у розвитку зловмисного програмного забезпечення і атак, спрямованих на організації з країн зазначеного регіону. Центр моніторить роботу зловмисного програмного забезпечення по крадіжці фінансових коштів, яке дуже активно в Саудівській Аравії, ОАЕ і Катарі. Крім цього, співробітники Центру досліджують роботу інших програм, які займаються хактивизмом, крадіжкою грошей з рахунків та інтелектуальної власності.

|