Menu

Перевір в онлайн свої знання основ комп'ютерної безпеки

Твітнуть

Інтерактивний освітній проект ВебIQметр оголошує про «тестових канікулах»: до 1 вересня нові тести виходити не будуть. У цей період усі учасники зможуть ще раз переконатися в тому, що за дев'ять місяців своєї роботи проект далеко вийшов за рамки формату «запитання-відповідь» і перетворився у великий і різноманітний портал - не тільки освітній, але і змагальний, розважальний і захоплюючий.

Проверь в онлайн свои знания основ компьютерной безопасности

У літній час ВебIQметр буде публікувати пам'ятки, проводити турніри, розігрувати лоти на аукціонах. Ми будемо раді продовжити спілкування з усіма, кому сподобався наш проект, і хто, незважаючи на період відпусток і відпочинку, все так само прагне до отримання нових знань, а разом з ними - і призів.

На сьогоднішній день ВебIQметр - некомерційний освітній проект компанії «Доктор Веб» для небайдужих до комп'ютерної безпеки - випустив 200 тестів - і саме на цій круглої цифри ми оголошуємо про перерву. У вересні тести повернуться в наш проект. А разом з ними - і нововведення, над якими вже щосили йде робота. Бажаємо всім учасникам проекту хороших і плідних літніх канікул!

|