Menu

Гравцям в Diablo 3 і WoW доведеться змінити паролі

Президент Blizzard Майк Морхейм оголосив про те, що зловмисники отримали несанкціонований доступ на ігровий сервіс Battle.net, на якому обслуговуються користувачі відомих ігор - у тому числі Diablo 3 і World of Warcraft.

 

Игрокам в Diablo 3 и WoW придется сменить пароли

Також Морхейм повідомив, що заходи щодо якнайшвидшого усунення вразливостей в системі безпеки Battle.net вже зроблені. Крім того, для розслідування розпочато співробітництво з відповідними правоохоронними органами.

 

За останніми даними, доказів несанкціонованого доступу зловмисників до таких даних користувачів сервісу, як інформація про банківські карти або справжні імена, немає. Тим не менш, список "викраденого" на Battle.net включає в себе: базу адрес електронної пошти користувачів, відповіді на секретні запитання, інформацію про мобільний доступ і доступі Dial-In, відомості про криптографічно зашифрованих паролів гравців, які користуються північноамериканськими серверами.

Доступ до цієї інформації не гарантує хакерам успіху в підборі паролів, однак Blizzard настійно рекомендує користувачем зазначених серверів змінити паролі.

|