Menu

Стань «Антикибером»

Національний технічний Університет України « Київський політехнічний інститут», Науковий парк «Київська політехніка» і Незалежна асоціація банків України (НАБУ) проводять серед студентів і аспірантів Всеукраїнський конкурс інноваційних продуктів з інформаційної безпеки банківської системи «Антикібер»

 

Стань «Антикибером»

Початок конкурсу - 15 квітня 2013

Оголошення переможця-грудень 2013

Призовий фонд - 35 000 гривень. (1 місце - 20 000, 2 місце - 10 000, 3 місце - 5000)

Учасники - талановиті студенти та аспіранти до 30 років.

 

Тематики конкурсу:

1. Напрям «Фентезі». Запропонувати технології майбутнього економічно обґрунтоване інноваційне рішення. Як повинен виглядати платіжний термінал майбутнього, банкомат майбутнього, платіжна карта майбутнього та ін. з точки зору ідентифікації користувача (власника картки, власника рахунку, платника і т.д.) і забезпечення безпечного перерахування грошей.

2. Напрям «Оптимізація». Необхідно винайти можливості здешевлення вже існуючих технологій (чіп технологій, smart - технологій, технології безпечного передавання даних і ін.).

3. Напрям « Безпека». Запропонувати прилади, спрямовані на виявлення несанкціонованого втручання в роботу банкомату (скимингових пристроїв та ін.).

4. Напрям «Антивірусний захист». Запропонувати продукт, спрямований на захист/боротьбу з шахрайством з використанням систем дистанційного банківського обслуговування (ДБО).

З умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті: http://startup.kpi.ua/anticyber/

Стань «Антикибером»
Стань «Антикибером»

 

 

|