Menu

McAfee представила нову програмну розробку McAfee LiveSafe

Рішення являє собою сервіс для захисту даних і персональної інформації користувачів, а так само всіх їх пристроїв, що підтримує новітні технології розпізнавання рис обличчя і голоси.

McAfee представила новую программную разработку McAfee LiveSafe
LiveSafe, розроблений спільно з Intel, дозволяє користувачам створювати захищені з'єднання, зберігаючи конфіденційність. Дана розробка реалізує комплексний підхід до забезпечення безпеки, надаючи користувачам просту у використанні веб-консоль для централізованого управління захистом всіх ПК, планшетів і смартфонів. Для підвищення рівня безпеки McAfee LiveSafe пропонує спеціальне хмарне сховище McAfee Personal Locker, яке використовує технології розпізнавання мови і рис особи для ідентифікації користувачів, щоб вони могли надійно зберігати свої найбільш важливі документи, включаючи фінансові документи, копії водійських прав і паспортів. Новий сервіс також надає користувачам можливість легко і з високим рівнем захисту управляти паролями і автоматично заходити в свої облікові записи в мережі Інтернет, використовуючи різні пристрої.

McAfee LiveSafe забезпечує надійний захист за рахунок використання переваг технологій, застосовуваних в нових процесорах Intel. McAfee LiveSafe включає сервіс McAfee Anti-Theft, який використовує технологію Intel Anti-Theft для захисту персональної інформації користувачів і їхніх пристроїв у разі втрати або крадіжки. McAfee LiveSafe також підтримує технологію Intel Identity Protection Technology (IPT), яка являє собою стійке до злому рішення для автентифікації, реалізований на апаратному рівні. За допомогою технології Intel IPT і технології розпізнавання голосу і рис обличчя користувачі McAfee LiveSafe, використовують пристрої Ultrabook на базі процесорів Intel Core 4-го покоління, можуть скористатися всіма перевагами цього комплексного рішення, що забезпечує надійний рівень захисту. Крім того, власники Ultrabook зможуть використовувати сервіс McAfee Security Advisor для того, щоб отримати відповіді на всі питання, пов'язані з захистом особистої інформації.

Послуги служби технічної підтримки McAfee надаються безкоштовно.

 

|