Menu

Вийшла нова версія Kaspersky CRYSTAL

«Лабораторія Касперського» оголошує про випуск оновленої версії продукту для домашніх користувачів з максимальним рівнем захисту від інформаційних загроз - Kaspersky CRYSTAL.

 

Вышла новая версия Kaspersky CRYSTAL

У цьому році рішення доповнено посиленим захистом електронних платежів, а також хмарним «Менеджером паролів» і резервним копіюванням даних в онлайн-сховище. Крім того, Kaspersky CRYSTAL надає широкі можливості по шифрування даних, керування всіма комп'ютерами в будинку з одного ПК, а також налаштування функцій «Батьківського контролю». До виходу продукту «Лабораторія Касперського» запускає спеціальну акцію, яка дає шанс будь-якому користувачеві цього рішення повболівати з трибун на гонці в Італії за легендарну команду Ferrari.

У рішенні Kaspersky CRYSTAL реалізований самий повний набір захисних функцій серед продуктів «Лабораторії Касперського» для домашніх користувачів. Одна з унікальних функцій продукту - створення і зберігання різноманітних, стійких до злому паролів. В середньому у кожного інтернет-користувача є по п'ять облікових записів, які захищені комбінаціями з різних поєднань літер та символів. Пам'ятати їх - досить непросте завдання. В оновленій версії модуль «Менеджер паролів» дає можливість тримати всі облікові записи в єдиному захищеному хмари сховище, доступ до якого можливий з будь-якого ПК з встановленим Kaspersky CRYSTAL.

Оскільки на комп'ютерах користувачів зберігається безліч важливих документів, фотографій та інших цінних даних, важливо враховувати можливість фізичної втрати, пошкодження або крадіжки персональних комп'ютерів. Для таких випадків у Kaspersky CRYSTAL передбачений ще один унікальний інструмент - автоматичне резервне копіювання і відновлення даних. У новій версії вперше з'явилася можливість зберігати резервні копії не тільки на жорсткому диску, знімному носії або FTP-сервері, але і за допомогою популярного сервісу Dropbox. При цьому користувачі можуть отримати доступ до резервних копій своїх файлів з будь-якого комп'ютера, підключеного до Інтернету.

Особливу увагу в оновленому рішенні захисту особистих даних користувача при здійсненні будь-яких банківських операцій онлайн. Тому в Kaspersky CRYSTAL інтегрований спеціальний модуль «Безпечні платежі» , який перевіряє справжність всіх веб-сайтів при здійсненні онлайн транзакцій. Це дозволяє захистити користувачів від введення особистих даних на підроблених ресурсах. Для ще більш високого рівня безпеки в цей модуль включена функція «Захист даних при введенні з апаратної клавіатури» , що дозволяє виключити перехоплення особистих даних клавіатурними шпигунами при введенні з звичайної клавіатури. Kaspersky CRYSTAL також доповнено«Автоматичним захистом від експлойтів» . Така технологія запобігає і блокує атаки з використанням вразливостей в популярних програмах, таких як Adobe Acrobat, Java та ін.

В Kaspersky CRYSTAL традиційно доступні інші функції для тих, кому необхідна розширений захист.«Централізоване управління безпекою домашньої Мережі» і засоби очищення комп'ютера згодяться користувачам, які звикли тримати під контролем все до дрібниць. Крім того, завдяки можливостям «Батьківського контролю» користувачі можуть бути впевнені в повній безпеці своїх чад в Мережі. Наприклад, дорослі можуть заблокувати доступ до небажаних веб-сайтів, встановити обмеження на використання Інтернету за часом або виключити можливість передачі будь-якої конфіденційної інформації через соціальні мережі.

Оновлений Kaspersky CRYSTAL доступний на сайті www.kaspersky.ru. Рішення забезпечує захист двох ПК протягом одного року. Користувачі попередньої версії можуть безкоштовно перейти на нову в межах строку дії поточної ліцензії.

|