Menu

Symantec представляє нову захист для Android і iOS

Компанія Symantec оголосила про значне розширення портфеля технологій для мобільних пристроїв, які дозволять забезпечувати безпечну роботу електронної пошти, захист мобільних додатків і реалізації в компаніях підходу Bring Your Own Device (BYOD, принесеш своє власне пристрій).

Symantec представляет новую защиту для Android и iOS

Оновлені рішення включають наступні продукти і нові можливості:

  • Symantec Mobile Security for Android. Програма, що надає можливість використовувати передові технології виявлення загроз, використовувані в корпоративному середовищі, для мобільних пристроїв з ОС Android;
  • Symantec Mobile Management for Configuration Manager. Програма, заснована на технологіях придбаної компанії Odyssey Software.Обеспечивает інтеграцію з Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM);
  • Symantec Mobile Management тепер забезпечує інтеграцію з продуктом Nitro Desk Touch Down, забезпечуючи безпеку електронної пошти на пристроях під керуванням ОС Android, дозволяючи задавати політики безпеки пошти;
  • Symantec Mobile Management володіє повноцінним агентом для ОС Windows7 Phone, таким чином доповнюючи вже наявні агенти для ОС Android і iOS;
  • Nukona AppCenter від Symantec тепер може захищати дані на пристроях, керованих iOS, за допомогою сертифікованих для FIPS 140-2алгоритмов шифрування;
  • Symantec PGP Viewer for Android робить доступним для пристроїв з ОС Android можливість шифрування електронної пошти за допомогою PGP Universal Server.

Symantec Mobile Security for Android

Згідно з результатами опитування Symantec 2012 року про використання мобільних технологій у корпоративному середовищі StateofMobility, 67% сучасних компаній стурбовані тим, що шкідливе пз проникає з мобільних пристроїв в корпоративну мережу. Останній звіт Symantec про погрози інтернет-безпеки показав, що кількість мобільних вразливостей збільшилася на 93%за 2011 рік, а список загроз для системи Android продовжує рости.

Щоб захистити підключені до корпоративних мереж пристрої на базі Android, убезпечивши їх від шкідливих програм та інших загроз інтернету, компанія Symantec представила систему Symantec Mobile Security for Android. Продукт Mobile Security for Android працює на базі запатентованих технологій Symantec, які забезпечують моніторинг і аналіз мільйонів додатків Android, пропонованих в різних магазинах для Android. Використання ресурсів глобальної аналітичної мережі Symantec Global Intelligence Network дозволяє рішенням Mobile Security for Android виявляти шкідливе пз, так само як на мільйонах пристроїв з ОС Android з встановленою системою Norton Mobile Security.

Symantec Mobile Management for Configuration Manager

В результаті об'єднання з Odyssey Software, колишній продукт Odyssey Athena став рішенням Symantec Mobile Management for Configuration Manager. Для своїх замовників Symantec пропонує три варіанти використання системи керування мобільними пристроями (MDM - Mobile Device Management): окрема система MDM, інтегрована MDM разом з рішенням Symantec AltirisIT Management Suite і комплексне рішення MDM для Microsoft System Center Configuration Manager. Ці системи дозволяють використовувати масштабовану MDM-систему корпоративного рівня та уніфікувати управління кінцевими точками на базі однієї з двох найбільш часто впроваджуваних для менеджменту платформ.

Symantec Mobile Management

Всі продукти Symantec Mobile Management тепер інтегруються з корпоративним клієнтом електронної пошти для ОС Android - Nitro Desk Touch Down, що дозволяє забезпечити безпечний сервіс мобільного пошти для корпоративних замовників. Пропонуючи управління спеціальним рішенням для електронної пошти на пристрої з ОС Android, Symantec допомагає одночасно вирішити питання безпеки і управління, зокрема, розділяючи корпоративні та персональні дані.

Symantec Mobile Management тепер дозволяє встановити програмний агент для корпоративного управління пристроями на базі ОС Windows Phone, доповнюючи існуючі інструменти контролю для Android і iOS. Завдяки цій можливості корпоративні замовники зможуть забезпечувати безпеку і керувати всіма популярними платформами, встановлювати мобільні додатки і працювати з контентом, забезпечуючи захист корпоративних даних на цих пристроях.

Nukona App Center від Symantec

Nukona App Centerот Symantec захищає програми і дані на пристроях, керованих iOS, використовуючи при цьому алгоритми шифрування, сертифіковані на відповідність FIPS 140-2.

Завдяки цьому використання пристроїв на базі iOS стає можливим в урядових структурах режимних та інших установах, таких як фінансові та медичні організації. Рішення допомагає забезпечити відповідність вимогам закону, дозволяючи працювати як на корпоративних пристроях, так і в рамках концепції BYOD.

Nukona AppCenter забезпечує захист додатків і управління контентом для пристроїв на базі iOS і Android, підтримуючи програми, створені сторонніми розробниками, такими як Appcelerator і Phone Gap.Эти нові можливості допомагають замовникам забезпечити безпеку і управління мобільними додатками, отриманими з більш широкого спектру джерел.

Symantec PGP Viewer for Android

Слідом за успішною реалізацією Symantec PGP Viewer для iOS, компанія Symantec розробила Symantec PGP Viewer для Android, надаючи можливість читати зашифровані листа на пристроях з ОС Android.

Доступне для завантаження через Google Play Marketplace, додаток PGP Viewer for Android працює разом з PGP Universal Server отSymantec, дозволяючи реєструвати користувачів і управляти криптографічними ключами. Це допомагає замовникам добиватися відповідності вимогам і запобігання витоку даних.

 

|