Menu

Нові Kaspersky Internet Security і Антивірус Касперського: додатковий захист онлайн платежів

З 1 серпня у продажу з'явилися нові версії продуктів для домашніх користувачів: оптимальне захисне рішення Kaspersky Internet Security і Антивірус Касперського для базової захисту комп'ютера. У зв'язку з постійно мінливих характер загроз особливу увагу в оновленому Kaspersky Internet Security захисту особистих даних користувача при здійсненні покупок в Інтернеті, а також будь-яких банківських операцій онлайн.

Інтернет-транзакції стали невід'ємною частиною сучасної цифрової середовища поряд із завантаженням медіафайлів і спілкування в соціальних мережах. По всьому світу 47% користувачів роблять покупки через Інтернет, а 44% регулярно працюють з системами онлайн-банкінгу - такі дані були отримані в ході дослідження, проведеного спеціально для «Лабораторії Касперського». Згідно з прогнозами IDC в 2012 році буде здійснено більше 1 мільярда онлайн покупок на загальну суму понад 1,2 трильйона доларів. У сформованих умовах зростання онлайн платежів супроводжується зростанням активності шахраїв, а користувачі все частіше переживають за збереження своїх даних.

 

Новые Kaspersky Internet Security и Антивирус Касперского: дополнительная защита онлайн-платежей

В оновленому Kaspersky Internet Security застосовано кілька абсолютно нових технологій для боротьби з найбільш поширеними і складними погрозами, націленими на особисті дані і банківські рахунки користувача. Найважливіші з них - унікальні технології «Автоматичний захист від експлойтів» і «Безпечні платежі».

Технологія «Автоматичний захист від експлойтів» розроблена для протидії загрозам, що входять у число найбільш складних і небезпечних - тих, що використовують невідомі або незакриті уразливості в популярних програмах. Технологія дозволяє захистити користувачів продуктів «Лабораторії Касперського» від подібних експлойтів, у тому числі які використовують так звані уразливості нульового дня. Технологія Автоматичного захисту від експлойтів» створено на основі досвіду «Лабораторії Касперського» в області IT-безпеки і дозволяє виявити несанкціоновані дії експлойта, не порушуючи нормальну роботу потенційно вразливою програми, такий як браузер, додаток для перегляду документів і т.п.

Новые Kaspersky Internet Security и Антивирус Касперского: дополнительная защита онлайн-платежей

Технологія «Безпечні платежі» передбачає широкий набір методів захисту при проведенні фінансових операцій через Інтернет. У число таких входять онлайн-покупки, робота з електронними системами платежів, наприклад, Яндекс.Деньги, а також доступ до банківського рахунку з комп'ютера. Ця нова функція доступна в продукт Kaspersky Internet Security забезпечує вдосконалену захист самого широкого кола онлайн транзакцій. Функція автоматично включається при відвідуванні найбільш популярних платіжних і банківських сайтів, перевіряє достовірність сайту самої платіжної системи, а також стан безпеки комп'ютера користувача. Функція також пропонує відкрити сайт у спеціальному захищеному режимі, в якому контролюється доступ інших програм і процесів до що передаються даними, забезпечуючи їх захист від крадіжки.

«Віртуальна клавіатура», призначена для захисту найбільш цінних конфіденційних даних від клавіатурних шпигунів при роботі в режимі «Безпечні платежі», отримала підкріплення у вигляді ще однієї технології під назвою «Захист введення даних з апаратної клавіатури - у ній використовується спеціальний драйвер для запобігання реєстрації натискань клавіш шкідливими програмами при введенні даних з звичайної клавіатури. Для захисту користувачів від фішингу до складу обох продуктів входить модуль «Анти-фішинг». У число його функцій входить автоматичне оновлення і поліпшене евристичне виявлення сайтів, на яких зловмисники намагаються вкрасти паролі та інші цінні дані користувача. До складу Kaspersky Internet Security також входить нове ядро анти-спаму, що забезпечує надійне виявлення небажаних листів електронною поштою.

В основі оновленого Kaspersky Internet Security і Антивірус Касперського лежить нове антивірусне ядро, що забезпечує більш високу якість виявлення всіх видів шкідливих програм, включаючи найскладніші зразки. Зокрема, в новому ядрі реалізовані конкретні методи, що підвищують ефективність боротьби з комплексними та цільовими погрозами шляхом нейтралізації спроб впровадити шкідливий код в ключові системні процеси. В той же час в нових продуктах оновлення баз стали швидше і менше розміром завдяки тому, що певні частини антивірусних баз перенесені в «хмара».

Kaspersky Internet Security і Антивірус Касперського мають оновлений інтерфейс, розроблений з урахуванням потреб користувачів. Від установки до головного вікна і налаштувань програми нові продукти «Лабораторії Касперського» зручні і прості в користуванні, з меншою кількістю кліків миші і спливаючого меню. Обидва продукти дозволяють виконувати тонку настройку, яка відповідає потребам або перевагам досвідчених користувачів. Процес установки також прискорений і тепер включає менше етапів..

|