Menu

Базова версія Kaspersky Tablet Security стала безкоштовною

«Лабораторія Касперського» представляє нову версію свого захисного рішення для планшетних комп'ютерів на платформі Android - Kaspersky Tablet Security. Вперше в продукті реалізовані безкоштовні базові інструменти. Крім того, рішення дає користувачам можливість забезпечити максимальну безпеку свого пристрою за мінімальною ціною.

 

Базовая версия Kaspersky Tablet Security стала бесплатной

Планшет по суті той же ноутбук або настільний: з його допомогою можна виконувати онлайн транзакції, читати пошту або відвідувати соціальні мережі. Всі ці активності передбачають введення персональних даних, а саме вони дуже цікавлять зловмисників, які, насамперед орієнтуються на популярну платформу Android. Ще одна проблема, з якою часто стикаються власники планшетів - втрата або крадіжка пристрою. За даними дослідження «Лабораторії Касперського», планшет є приблизно у кожного шостого користувача в світі, при цьому майже кожен десятий хоча б раз втрачав свій гаджет або позбавлявся його в результаті крадіжки. Очевидно, що однією з функцій захисного мобільного рішення повинна бути можливість пошуку пристрою, а також забезпечення збереження конфіденційної інформації. Всі ці завдання успішно вирішує Kaspersky Tablet Security.

Однак лише порівняно невелику кількість користувачів цих гаджетів поки усвідомили необхідність захистити свої дані. Щоб зробити захист Android пристроїв доступніше, «Лабораторія Касперського» розробила базовий безкоштовний функціонал Kaspersky Tablet Security, а також знизила ціну на повнофункціональну захист. При установці базового рішення користувач отримує в своє розпорядження антивірусне сканування на вимогу для перевірки всіх файлів і папок, а також функцію «Анти-Злодій», яка допоможе захистити інформацію на пристрої та визначити його місцезнаходження при втраті або крадіжці. У новій версії продукту цей модуль доповнено можливістю активації «Тривожного сигналу» (Сирени), який при пропажі пристрою починає видавати гучний звуковий сигнал, поки власник не знайде його.

Для використання повнофункціонального Kaspersky Tablet Security достатньо придбати код активації і ввести його у вікні продукту, оновлення до платної версії відбудеться прямо з базової версії. Таким чином, користувач отримає автоматичне сканування завантаження додатків і файлів, а також захист в режимі реального часу. Kaspersky Tablet Security забезпечує користувачів мобільного Інтернету надійним захистом від шкідливих і фішингових посилань, які є засобом номер один для інфікування пристрою або прямої крадіжки особистої або фінансової інформації.

Оновлений Kaspersky Tablet Security буде доступний з кінця лютого на офіційному сайті www.kaspersky.ru і трохи пізніше в магазинах додатків. Вартість повнофункціонального захисного рішення складе 300 рублів або 78 гривень, що нижче ціни минулих версій продукту.

|