Menu

Kaspersky Mobile Security захистить від SMS-фішингу і знайде загублений смартфон

«Лабораторія Касперського» повідомляє про вихід нової версії Kaspersky Mobile Security - захисного рішення для смартфонів на платформі Android. Продукт пропонує нові інструменти: «SMS Анти-Фішинг» для перевірки підозрілих посилань в текстових повідомленнях, а також «Тривожний сигнал» (Сирена) для пошуку втраченого смартфона. Крім того, тепер базові функції рішення доступні безкоштовно, а апгрейд до платної версії відбувається прямо з продукту.

Новый Kaspersky Mobile Security защитит от SMS-фишинга и найдет потерянный смартфон
Майже 99% мобільних загроз, виявлених «Лабораторії Касперського» в 2012 році, були націлені на платформу Android. Значну їх частину становить шкідливе пз для отримання контролю над пристроєм і розкрадання особистих даних користувачів. Всього в 2012 році фахівці «Лабораторії Касперського» виявили приблизно в шість разів більше шкідливих програм для Android, ніж у попередньому. І, швидше за все, розробка нових загроз для Android в цьому році буде тривати з тієї ж інтенсивністю, а самі шкідливі програми стануть більш складними і небезпечними. В той же час користувачі досить часто ризикують втратити важливою особистої інформації на своїх гаджетах і без участі шкідливих програм у результаті втрати або крадіжки пристрою. Тому Kaspersky Mobile Security має не тільки інструментами захисту від шкідливого пз і різного роду атак, але й запобігає потраплянню конфіденційної інформації в чужі руки.

Для зручності користувачів «Лабораторія Касперського» відмовилася від розробки двох окремих продуктів: повної версії Kaspersky Mobile Security і безкоштовного рішення Kaspersky Mobile Security Lite. Тепер всі можливості захисного рішення доступні в єдиному дистрибутиві. Таким чином, власники смартфонів зможуть спробувати безкоштовний функціонал, в який входять «Перевірка на вимогу», «Анти-Злодій», а також «Фільтрація дзвінків і SMS». В оновленому рішенні модуль «Анти-Злодій» доповнено новою функцією «Тривожний сигнал» (Сирена), яка допоможе знайти перебуває неподалік смартфон. Після її активації пристрій почне видавати гучний звуковий сигнал до тих пір, поки власник не знайде його і не введе секретний код.

Купивши код активації, користувач отримає повнофункціональну захист. В повну нову версію Kaspersky Mobile Security «Лабораторія Касперського» включила найсучасніші захисні технології, у тому числі проактивні і хмарні, що використовують Kaspersky Security Network. Для зручності користувачів передбачено автоматичне сканування і захист у реальному часі. Нова функція «SMS Анти-Фішинг» захищає власника смартфона від небезпечного SMS-спаму і спроб шахрайства, перевіряючи всі посилання в вступників текстових повідомленнях.

Крім того, нове рішення Kaspersky Mobile Security володіє можливістю віддаленого взаємодії із пристроєм для спрощення пошуку смартфона в разі його втрати або крадіжки. При авторизації на спеціальному веб-порталі «Лабораторії Касперського», користувачеві стануть доступні всі команди функції «Анти-Злодій».

Kaspersky Mobile Security буде доступний для російських користувачів з кінця лютого на офіційному сайті www.kaspersky.ru і трохи пізніше в магазинах додатків. Вартість повного рішення складе 150 рублів, що істотно нижче ціни минулих версій продукту.

|