Menu

Представлений смартфон Samsung Galaxy Pop

Samsung продовжує демонструвати свою могутність, випускаючи мало не кожен день нові пристрої з лінійки Galaxy. Вчорашній день не став винятком і був відзначений дебютом смартфона Galaxy Pop.

 

Представлен смартфон Samsung Galaxy Pop

Новий смартфон з лінійки Samsung Galaxy був представлений на батьківщині виробника, тобто - в Південній Кореї, і пропонується поки що тільки в цій країні. Між тим, велика ймовірність побачити його ще й на стендах Samsung під час міжнародної виставки MWC 2013, яка стартує в кінці лютого, а потім, можливо, і в найближчому салоні стільникового зв'язку.

З апаратної точки зору Galaxy Pop надзвичайно нагадує, що вийшов в кінці минулого жовтня Samsung Galaxy Premier. Тут встановлений 4,65-дюймовий дисплей HD Super AMOLED, є модуль LTE і передбачено 16 Гбайт інтегрованої пам'яті максимально. На тильній стороні смартфона розташовується 8-мегапіксельна камера, а над екраном реалізована ще одна - для відеоконференцій, з сенсором з роздільною здатністю в 1,9 Мп. За харчування Galaxy Pop відповідає акумулятор на 2100 маг. Істотна відмінність між смартфонами полягає лише в типі використовуваного процесора: новинка наділяється чотирьохядерним чіпом з тактовою частотою 1,4 ГГц, в той час як Premier задовольняється лише двоядерним TI OMAP 4470 з тактовою частотою 1,5 ГГц. Управляється новий смартфон Galaxy Pop операційною системою Android 4.1.2 Jelly Бін з фірмовим інтерфейсом Samsung Touch Wiz.

|