Menu

Запущений проект по боротьбі з банківськими троянцями

Сьогодні більшість з нових модифікацій троянців спрямовані на розкрадання коштів. При цьому користувачі систем дистанційного банківського обслуговування (ДБО) і різних платіжних онлайн-систем часто навіть не підозрюють, якої небезпеки вони піддають власні гроші або фінанси компанії.

 

Запущен проект по борьбе с банковскими троянцами

"Доктор Веб" пропонує пройти тест з п'яти питань про погрози з боку нових банківських троянів і переконатися, що ви знаєте, де і як вас може підстерігати небезпека, або взяти нові важливі відомості про це. Тест супроводжується детальним розповіддю про діяльність цих шкідливих програм.

Отримати більш детальну інформацію про шкідливих програмах, призначених для крадіжки фінансів, ви можете також за допомогою спеціального буклету, підготовленої фахівцями "Доктор Веб". Посилання на буклет поширюється разом з безкоштовними ліцензіями Dr.Web для корпоративної захисту і для домашнього використання - для вашого ПК і мобільного пристрою - які може отримати кожен учасник проекту.

Для всіх постраждалих від комп'ютерних злочинів, а також для тих, хто хоче знати, що робити в разі крадіжки даних інтернет-шахраями, на сайті "Доктор Веб" представлений «Правовий куточок».

|