Menu

Гібридні процесори AMD на архітектурі x86 під управлінням Fedora Linux

Компанія AMD зробила ще один важливий крок на шляху розробки своєї корпоративної програмної екосистеми, вперше представивши публіці друге покоління гібридних процесорів AMD Opteron X-серії під кодовою назвою"Berlin".

Гибридные процессоры AMD на архитектуре x86 под управлением Fedora Linux

Нові APU працюють під керуванням операційної системи Fedora - дистрибутива Linux, який спонсорується компанією red hat та підтримується спільнотою, пропонуючи розробникам і ІТ-спеціалістам по всьому світу звичну операційне середовище корпоративного рівня. Це особливо важливо для компаній, які прагнуть перейти на роботу з серверами на базі гібридних процесорів x86, але не вживають серйозних зусиль по впровадженню нових інструментів і програмних платформ в свої IT середовища. Новинка також має важливе значення для більш ефективного виконання різних завдань в дата-центрах за рахунок збільшення продуктивності x86 APU.

В рамках прем'єрної демонстрації гібридних процесорів "Berlin", напередодні офіційного старту продажів в цьому році, компанія представить перші серверні APU на базі гетерогенної системної архітектури (HSA). Демонстрація також представить поліпшення, зроблені в "Проекті Sumatra", що дозволяє додаткам на базі Java використовувати всі переваги роботи графічної складової в рамках серверних гібридних процесорів AMD. Поєднання Linux і Java на базі APUAMD забезпечує ідеальну платформу для виконання вимогливих до продуктивності мультимедіа завдань в рамках серверів і обчислень графічними картами загального призначення, що виводить ефективність навантажень в дата-центрах на принципово новий рівень. AMD також продемонструє продуктивність OpenCL, OpenGL на гібридних процесорах "Berlin."

Компанія AMD є одним із засновників Асоціації HSA , діяльність якого спрямована на створення стійких екосистем для підтримки технологій гібридних процесорів.

Додатково Віджет від SocialMart
Гибридные процессоры AMD на архитектуре x86 под управлением Fedora Linux
Середня ценагрн.Рейтинг СНІР0Пользовательский рейтинг0AMD FX-9370
|