Menu

Як Office створити свій власний календар

Відзначати важливі дати та планувати власний час стає приємніше, якщо робити це за допомогою унікального індивідуального аксесуара. Зробити його допоможе офісний пакет Microsoft і власна фантазія.

Как в Office создать свой персональный календарь
З їх допомогою можна створити домашній календар зі своїми улюбленими фотографіями або бізнес-календар для офісу. Такі можливості Office знадобляться також студентам, учителям, майбутнім батькам. А зі зробленим під себе календарем будь-якого буде легше організувати власний час.

На сторінці блогу Office команда розробників підібрала шаблони з різними тематиками. Пропонуємо ознайомитися з ними докладніше.

Фотокалендарі

Как в Office создать свой персональный календарь
Цей розділ бібліотеки шаблонів Office дозволяє створити гарну річ з допомогою улюблених фотографій. Достатньо лише додати кілька знімків, і такий календар може стати, наприклад, фірмовим відзнакою для гуртки за інтересами. При цьому на створення такого аксесуара не потрібно багато часу - його можна зробити з нуля за кілька годин. Завантажити шаблони фотокалендарей можна на цій сторінці.

Бізнес-календар

Как в Office создать свой персональный календарь
Такі аксесуари в основному використовуються в офісах, а тому мають певний формат оформлення. Достатньо лише вибрати гарний шаблон, додати логотип компанії і її веб-адресу, і календар готовий.

Існує кілька видів офісних календарів:

- річний: його можна роздати партнерам або просто розвісити на стінах офісу як частина фірмової символіки компанії;

- щоденний: з ним зручно відзначати стан справ і відслідковувати їх виконання;

- заплановані події: цей вид дозволить легко знайти час і день у розкладі для якого-то заходи;

Тут можна переглянути всі доступні шаблони бізнес-календарів.

Академічні календарі

Как в Office создать свой персональный календарь
Цей різновид шаблонів дозволить учням, студентам і вчителям більш зручно організувати свій розклад. Студентам підійде такий зразок: він має окремі вкладки для кожного місяця з місцем для домашніх завдань і розкладу. Учням краще використовувати цей шаблон на поточний навчальний рік. Крім того, що він враховує особливості шкільного розкладу, автори прикрасили його будівлею старовинної школи:

Как в Office создать свой персональный календарь
Завантажити інші шаблонів з урахуванням академічних особливостей роботи можна за цим посиланням.

Шаблони для програми Office

Как в Office создать свой персональный календарь
Якщо потрібен календар для якоїсь улюбленої програми з офісного пакету, наприклад, Word, тоді можна скачати зразки, створені саме для неї. Ось посилання на шаблони у форматах додатків Office:

- Word

- Excel

- PowerPoint

- Publisher

З офісними додатками Microsoft можна робити цікавими і багато інших щоденних речей. Так, погоду можна дивитися, не виходячи із програми Outlook. А створити виразну діаграму в новому Office допоможе ця інструкція. Можна краще працювати з професійними таблицями Word. Офісний пакет також можна використовувати на мобільних телефонах.

|