Menu

Як додати нові рядки в зміст документа Word

У кожного користувача траплявся момент, коли доводилося доповнювати об'ємний документ в останню хвилину.

Как добавить новые строки в оглавление документа Word
Наприклад, додати новий абзац або цілий розділ, який був випадково втрачено раніше. Якщо у такого документа є зміст, то після цього багато користувачів вручну вставляють у нього нові рядки і змінюють номери сторінок. Таке може статися при написанні звіту, дипломної роботи і багатьох інших «термінових документів. На щастя, в Word 2010 є інструмент, який дозволяє швидко впоратися з проблемою змісту.

Для початку необхідно створити автоматичне зміст документа. Для цього потрібно відкрити вкладку «Посилання» в панелі інструментів, клацнути по кнопці «Зміст» і вибрати будь-який з вподобаних варіантів. Слід переконатися, що всі заголовки розділів виділені стилем «Заголовок» (розділ «Стилі» на вкладці «Головне»).

Тепер, щоб додати новий рядок у зміст, потрібно після оновлення самого документа клацнути по кнопці «Оновити таблицю» на вкладці «Посилання». В з'явившомуся вікні виберіть пункт «оновити вміст» і натисніть «ОК». Таким чином Word 2010 не тільки додасть в зміст всі нові розділи, але й автоматично змінить номери сторінок.

Как добавить новые строки в оглавление документа Word

|