Menu

Як стилізувати меню «сімки» під Windows XP

Незважаючи на те, що в Windows 7 меню «Пуск» було істотно покращено, все ще знаходяться користувачі, яким воно не по душі.

Как стилизовать меню «семерки» под Windows XP
Якщо ви в їх числі, варто спробувати попрацювати з Classic Start Menu. Ця програма повертає звичний вигляд меню «Пуск», улюблений шанувальниками Windows XP. Разом з цим вона додає ряд корисних функцій, яких в класичному меню «Пуск» ще не було, наприклад, пошук за встановленими додатками файлам.Программа може використовувати власний алгоритм пошуку, вбудовані засоби Windows і додатково встановлені користувачем системи.

Також варто звернути увагу на те, що біля кожного додатка Classic Start Menu відображає значок, що спрощує пошук за ним. Перший рівень даного меню є повністю настроюється: можна додати в нього стандартні папки і команди, а також ярлики для будь-яких файлів, папок і програм. Окрема область відведена під команди для управління електроживленням. Можна винести в головне меню найбільш часто використовувані: перевід ПК в режим очікування, перезавантаження і т д.

У Classic Start Menu реалізована підтримка гарячих клавіш і теми Aero. Крім того, меню, створене за допомогою даної утиліти, може звертатися в вузьку вертикальну смужку, звільняючи максимум простору на екрані.

Завантажити демо-версію програми можна тут

|