Menu

Оновилося додаток Smart Music для Samsung Smart TV

Компанія Samsung Electronics представила ряд оновлень для унікальної програми Smart Music, яке доступне всім власникам Samsung Smart TV.

Обновилось приложение Smart Music для Samsung Smart TV
Нові функції, що з'явилися в Smart Music, дозволяють створювати власні добірки треків за окремим виконавцям, музичних напрямків або просто під певний настрій. Крім того, сервіс самостійно «аналізує» дії користувача і підлаштовується під його переваги.

Додаток Smart Music - це ексклюзивний музичний сервіс, доступний тільки для користувачів телевізорів Samsung Smart TV. Основною метою програми є надання зручного і повноцінного кошти для прослуховування музики власникам телевізорів Smart TV, а також Blu-Ray плеєрів і домашніх кінотеатрів фірми Samsung Electronics, що мають доступ до інноваційного інтерфейсу Smart Hub.

Додаток Smart Music налічує більше 300 000 музичних треків і відеокліпів відомих лейблів на будь-який смак, причому музика повністю відповідає вимогам дотримання авторських прав. Сервіс надає свої добірки композицій,а також зручний пошук по всьому музичного каталогу. Крім цього, можна зберігати свої збірки і надалі використовувати їх як «відтворення».

Остання версія сервісу Smart Music включає такі унікальні функції:

  • Користувач може створювати власні списки відтворення музичних треків за настроєм, напрямів, виконавцям і іншим параметрам.
  • Завдяки сервісу Smart Music, власникам Smart TV доступна велика кількість метаданих: інформація виконавців, фото та постери альбомів, тексти пісень. Також вони можуть скористатися функцією зв'язку з тегами («також слухають», «близькі за стилем», «входять в одні плейлисти» і т.д.)
  • Сервіс аналізує власні дії та підлаштовується під його переваги, постійно оновлюючи списків музичних треків. Наприклад, на першому екрані формується перелік плейлистів, які користувач прослуховував останніми.

Smart Music є платним сервісом: вартість передплати на місяць становить 40 грн ($5). Починаючи з листопада 2012 року для покупців нових телевізорів Samsung Smart TV 7/8 серії буде пропонуватися безкоштовна підписка на 6 місяців в подарунок, для покупців 6 серії - 3 місяці, для покупців 5 серії 1 місяць, а для покупців Samsung Smart Blu-Ray або HTS буде пропонуватися безкоштовна підписка на 1 місяць.

Для безкоштовної підписки користувачам необхідно активувати послугу, використовуючи спеціальний промо код, розташований на подарункових ваучерів. Щоб оформити доступ до сервісу після закінчення дії ваучера, користувачам необхідно оформити місячну підписку у розмірі 80 грн. ($10), для цього достатньо лише ввести номер кредитної картки Visa або Master Card. Найближчим часом послугу можна буде оплатити також через iBox, SMS або сервіс електронних платежів Web-money.

|