Menu

Skype для Windows Phone 8: попередня версія готова

Розробники популярного VoIP-сервісу діляться гарною новиною: вони випустили попередню версію своєї програми для смартфонів з операційною системою від Microsoft. Ця програма Skype для Windows Phone 8 дає доступ до основних своїх функцій: миттєвих повідомлень, голосовими і відеодзвінкам.

У Skype для Windows Phone 8 безліч корисних новинок, серед яких інтеграція зі списком контактів People Hub та друзями з Messenger. Додатково Skype може отримувати дзвінки і повідомлення, навіть коли додаток закрито і працює у фоновому режимі. Можливості програми показано на відео.

Зараз розробники сервісу закінчують фінальну версію Skype для мобільних пристроїв. У ній уперше на смартфонах будуть реалізовані такі можливості:

• Постійна доступність. За допомогою Skype для Windows Phone 8 користувач зможе завжди бути доступним для спілкування. Додаток буде приймати дзвінки та повідомлення, навіть якщо він працює в іншій програмі або смартфон заблокований.

• Простота у використанні. Skype для Windows Phone 8 був створений «з нуля», і розробники постаралися зробити його інтерфейс чистим, красивим і сучасним. Здійснювати дзвінки з його допомогою навіть простіше, ніж використовуючи сам телефон.

• Доступ до близьким людям кінчиками пальців. Користувачі можуть відкрити загальний «хмари» список контактів People Hub і легко викликати будь-якого зі своїх знайомих. Будь-які повідомлення, які прийшли по мережі, будуть відображатися на «живий плитці» на стартовому екрані телефону.

Власники смартфонів Windows 8 можуть вже зараз відправитися в магазин додатків Store і завантажити Skype for Windows 8 Preview. Програма автоматично поновиться до фінальної версії, як тільки та стане доступна.

Skype для Windows Phone 8: предварительная версия готова
Наприкінці жовтня розробники Skype також оголосили про вихід їх додатки для Windows 8 - операційної системи для повноцінних комп'ютерів і планшетів. Додаток відрізняється спрощеним інтерфейсом, а також можливістю роботи у фоновому режимі без надмірного витрати ресурсів акумулятора. Крім того, Skype для Windows 8 інтегрується з хмарної адресною книгою People Hub.

|