Menu

Instagram повертається в 2010 рік

Завершується один з найбільших скандалів Глобальної мережі, що спалахнув минулого тижня після того, як стало відомо, що на популярному соціальному фотосервісі Instagram вводяться нові правила користування.

 

Instagram возвращается в 2010 год

Нагадаємо, що в нових правилах Instagram з'явилися положення, які можна інтерпретувати їх так) надавали адміністрації сервісу можливість використовувати в рекламних цілях фотографії користувачів без особливого на те дозволу останніх. Однак незабаром - під тиском громадської критики - керівники Instagram були змушені оголосити про неправильно сформовані формулюваннях в нових правилах і викликаних ними нерозуміння, а також запевнити, що фотографії користувачів належать тільки користувачам і Instagram на них не зазіхає. Викликали нерозуміння положення було обіцяно переформулювати як можна швидше.

Але, схоже, адміністрація фотосервісу вирішила зайвий раз перестрахуватися. Замість подання виправлених положень про рекламу, днями було оголошено, що Instagram возвращает в нові правила положення, які були прийняті ще в жовтні 2010 року, коли сервіс був запущений. Правила почнуть діяти з 19 січня наступного року.

Ознайомитися з зміненими правилами Instagram можна по цьому посиланню.

|