Menu

Автомобільні системи Pioneer оснастять навігаційною системою NAVITEL

Компанія Pioneer повідомила про доступність навігації NAVITEL для власників пристроїв Pioneer AVIC-F940BT, ГРИЗТИ-P8400BT, які тепер зможуть користуватися картографічної інформації про Європі, Азії і Латинській Америці.

Автомобильные системы Pioneer оснастят навигационной системой NAVITEL
«Navitel Navigator» забезпечить користувачів Pioneer доступом до точним картографічним даними і допоможе дістатися до вибраного пункту призначення за допомогою докладних вказівок. Навігація здійснюється з докладним цифрових картах NAVITEL для України, Росії, Білорусі, Казахстану, а також Прибалтики, країн Східної Європи та ін. Завдяки актуальної інформації про пробки і завантаженість доріг, шлях до місця призначення завжди буде максимально швидким і приємним.

Встановити «Navitel Navigator» користувачі можуть наступних систем Pioneer:

  • Навігаційна система AVIC-F940BT, що надає інформаційний і розважальний контент і підтримуюча користувача на зв'язку
  • Медиаресивер ГРИЗТИ-Р8400ВТ, що забезпечує якісне звучання і зображення, опціональну навігацію та широку сумісність з зовнішніми пристроями

Доступ до «Navitel Navigator» можна отримати в спеціальному режимі роботи з додатками Advanced App Mode, підключивши до вищевказаних продуктів Pioneer мобільний пристрій. Це дозволяє масштабувати карти і прокладати маршрути на екрані систем Pioneer. Для «Navitel Navigator» регулярно з'являються безкоштовні оновлення, доповнюють пакети карт і поліпшують роботу програми.

На карті України для «Navitel Navigator» відзначено 29 821 населений пункт. При цьому 162 міста володіють повним адресним планом. Програма включає 62 786 «точок інтересу» на території України та інші корисні дані.

Терміни надходження в продаж автомобільних систем Pioneer AVIC-F940BT, ГРИЗТИ-P8400BT з навігацією NAVITEL поки не анонсуються.

Середня роздрібна вартість складе:

  • Pioneer ГРИЗТИ-P8400 - 6 430 грн
  • Pioneer AVIC-F940BT - 8 500 грн
|