Menu

Браузер Opera Coast для iPhone вже доступний в App Store

Настав час дати користувачам iPhone мобільний браузер, якого вони дійсно заслуговують. Opera Software запускає Opera Coast для iPhone - браузер, ідеально підходить вашому коханому пристрою від Apple.

Браузер Opera Coast для iPhone уже доступен в App Store

«Як і всі, у кого є iPhone, я досить часто виходжу з нього в інтернет, і я завжди помічав, що існуючі програми та браузери не сприяють перегляду контенту на екрані iPhone. В Opera Coast контент вийшов на перший план, тоді як сам браузер став зовсім непомітним, дозволяючи користувачам насолоджуватися інтернетом», - зазначив Хьюб Кляйнаут, керівник проекту Opera Coast компанії Opera Software.

* Досконалий піксель: команда Opera Coast не просто зменшила версію однойменного браузера для iPad під екран смартфона. Кожен піксель і розташування кожного зображення були адаптовані таким чином, щоб вони не тільки вміщалися в екран смартфона, але і були зручні користувачам iPhone. Opera Coast - це перший мобільний браузер, зроблений для максимально зручної роботи на пристроях із сенсорними екранами.

* На відстані великого пальця: користувач iPhone може керувати всім простором екрану лише з допомогою свого великого пальця. Opera Coast розвиває цю ідею, роблячи можливим керувати навігацією тільки жестами, залишивши при цьому мінімум зручно розташованих кнопок. Дві, якщо бути точними.

Браузер Opera Coast для iPhone уже доступен в App Store

* Пошук 2014 року: чому користувачі повинні користуватися пошуком в 2014 році так само, як вони це робили в 2004 році? Opera Coast переосмислила принцип користування найважливішим інструментом всесвітньої мережі - пошуком. В Opera Coast пошукові слова і підказки сайтів з'являються одночасно з тим, як вводяться пошукові слова або інтернет-адресу - справжній порятунок для пристрою з маленьким екраном.

* Доступ до платного: стартова панель браузера Opera Coast надає швидкий доступ до улюблених сайтів і до нової функції «Рекомендовані сайти», з допомогою якої можна легко знайти цікавий контент.

* Синхронизируй: Opera Coast зараз доступний як для iPad, так і для iPhone. І тепер можна дуже легко синхронізувати улюблені сайти, розміщені на стартовій панелі браузера Opera Coast на вашому iPad, з вашим iPhone за допомогою iCloud.

Завантажте браузер Opera Coast для iPhone і iPad в Apple App Store за посиланням http://opr.as/qw

Додатково Віджет від SocialMart
|