Menu

Додаток Opera Max тепер доступно в Україні та країнах СНД

Opera Software оголошує про те, що додаток Opera Max стало доступним користувачам в Україні та у всіх країнах СНД. Opera Max - це безкоштовне мобільний додаток, що дозволяє стискати весь вступник інтернет-трафік на мобільний пристрій, включаючи відео, текст і зображення. Таким чином, тепер не стискаються тільки дані, які споживаються браузером, але й дані, що надходять на всі наявні на пристрої абонента програми.

Приложение Opera Max теперь доступно в Украине и странах СНГ

Завдяки Opera Max, користувач отримує до 50% більше інтернет-трафіку, особливо при використанні програм з великим об'ємом графічного або відеоконтенту, таких як Vkontakte, Instagram, Odnoklassniki або Viber. Наприклад, якщо абонент сплачує 50 гривень за інтернет-пакет розміром 1GB, то використання Opera Max на смартфоні дозволить йому спожити до 1,5 GB за ті ж 50 гривень. Якщо ж абонент платить за кожен використаний мегабайт або перебуває в міжнародному роумінгу, то Opera Max стане ще більш незамінним додатком.

Як працює Opera Max?

Відразу після завантаження Opera Max починає стискати всі дані, переводячи їх з допомогою Virtual Private Network (VPN) в хмарний сервіс. Всі незашифровані дані (за винятком сайтів і додатків з HTTPS-з'єднання) пропускаються через сервери Opera, стискаючі надходять відео, зображення і сайти.

Opera Max також дозволяє тримати всі програми під контролем при знаходженні в роумінгу, тим самим допомагаючи уникнути несанкціонованого споживання даних. Абонент може легко заборонити того чи іншого додатком використовувати передачу мобільних даних, дозволивши їх передачу тільки по Wi-Fi.

Інтерфейс Opera Max містить інформацію зі статистикою про використання абонентом додатків і про те, скільки даних було заощаджено завдяки Opera Max, за місяць і за день з розбивкою по кожному з додатком і все.

Додаток Opera Max доступно для смартфонів, що працюють на Android 4.0 і вище. Завантажити Opera Max можна в Google Play Store.

Додатково Віджет від SocialMart
|