Menu

Як перенести дані на новий комп'ютер при переході на Windows 7

Після покупки нового ПК з Windows 7 вам може знадобитися перенести на нього важливі дані та системні налаштування зі своєї старої машини.

Как перенести данные на новый компьютер при переходе на Windows 7

Для здійснення цієї процедури вам буде потрібно безкоштовна утиліта від Microsoft - Windows Easy Transfer (засіб міграції даних), яку можна знайти на сайті компанії.

Якщо ваш старий комп'ютер не підключений до Інтернету, цю програму можна запозичити на новому ПК з вже встановленою Windows 7. Відкрийте меню «Пуск | Стандартні | Службові | Засіб міграції даних» і вкажіть «Зовнішній диск або USB-пристрій флеш-пам'яті». Потім виберіть рядок «Це мій новий комп'ютер». На наступному кроці на питання про готовність переносимих даних дайте відповідь «Ні», а потім, щоб програма скопіювала виконуваний модуль на зовнішній диск, натисніть кнопку «Необхідно встановити його зараз» і виберіть потрібний тип носія.

Після цього Windows 7 запише на накопичувач утиліту, необхідну для міграції даних. Тепер приєднайте знімний диск до старого комп ’ ютера, виконайте з нього програму Windows Easy Transfer і на другому кроці виберіть необхідний тип носія. Зазначимо, що цей інструмент може передавати дані не тільки за допомогою знімних USB накопичувачів, але і по USB-кабель або безпосередньо по мережі.

На наступному етапі натисніть кнопку «Це мій вихідний комп'ютер», після чого програма зробить пошук всіх персональних даних користувача і запише їх на знімний диск у вигляді архівів. За допомогою кнопки «Настройка», розташованої під облікових записів, можна вказати інформацію про те, які дані та параметри повинні бути передані (наприклад, документи, музику, фотографії, електронні листи, «Вибране», відео тощо) Також ви можете захистити отриманий файл з даними паролем.

Потім натисніть на кнопку «Зберегти», вкажіть місце, куди потрібно записати файл, його ім'я і знову клацніть на «Зберегти». Після того як дані будуть скопійовані на зовнішній диск, підключіть його до нового ПК і запустіть на ньому Windows Easy Transfer. Виберіть носій і вкажіть на ньому файли з розширенням MIG. Натисніть «Далі», щоб почати процес переносу даних в нову систему.

|