Menu

Деякі подробиці про Windows Phone 8.2

У мережі з'явилися деякі подробиці про наступній версії мобільної операційної системи, яку в побуті називають Windows Phone 8.2, хоча Microsoft може випустити ОС під назвою Windows Phone 9. Співробітник Microsoft поділився деякими деталями про функціональності майбутньої версії ОС.

Некоторые подробности о Windows Phone 8.2

Отже, за отриманими даними, одним із поліпшень програмної платформи стане кілька варіантів відеодзвінків. Наприклад, у нинішній версії Windows Phone 8.1 можливості перемикання розмови по мережі на відеозв'язок доступні тільки для служби Skype, але в Windows Phone 8.2 компанія дасть можливість використовувати й інші відеододатки замість Skype.

Крім того, в новій версії, компанія Microsoft, схоже, збирається дозволити зміну стандартного SMS-додатки на альтернативні. Однак, про це поки подробиць немає. Так само, компанія планує дати користувачам можливості керування резервними копіями SMS через веб-інтерфейс і інтегрувати файловий менеджер в ОС. До того ж, незабаром очікується поява офіційного додатку Facebook для Windows Phone від самої соціальної мережі, а не від Microsoft. Нова версія клієнта Spotify теж планується до виходу, причому це може бути універсальне додаток для Windows, Windows Phone, Xbox.

Більш того, співробітник Microsoft повідомив, що користувачі пристроїв на базі Windows Phone можуть очікувати появи нових версій мобільної платформи частіше, ніж раніше (схоже, Microsoft переходить до піврічних циклів оновлень).

Додатково Віджет від SocialMart
|