Menu

CUDA 6 доступна для скачування - безкоштовно

Компанія NVIDIA повідомила про те, що 6 версія платформи паралельних обчислень і моделі програмування CUDA 6, яка спрощує паралельне програмування, дозволяючи розробникам значно скоротити час і зусилля на створення наукових, інженерних, корпоративних і інших додатків за допомогою графічних процесорів доступна безкоштовно вже сьогодні на сайті CUDA.

CUDA 6 доступна для скачивания – бесплатно

Ключові особливості нової версії
Уніфікована пам'ять - Це ключове нововведення дозволяє CUDA-додаткам одержувати доступ до пам'яті CPU і GPU без необхідності вручну копіювати дані з одного виду пам'яті в інший. Уніфікована пам'ять забезпечує значну економію часу, спрощуючи процес програмування, і дозволяє програмістам простіше додавати GPU-прискорення широкий спектр додатків.
Drop-in libraries - Хочете миттєво прискорити свій додаток до 8 раз? Нові подменяемые бібліотеки можуть автоматично прискорювати розрахунки BLAS і FFTW шляхом заміни існуючої CPU-бібліотеки BLAS або FFTW на еквівалент з GPU-прискоренням.
Масштабування Multi-GPU - Змінені GPU-бібліотеки BLAS і FFT автоматично масштабуються на вісім GPU в одному вузлі, що забезпечує продуктивність більше дев'яти терафлопс в обчисленнях подвійної точності на сайт і дозволяє справлятися з більш високими навантаженнями (до 512 Гб).
Крім перерахованих можливостей, платформа CUDA 6 включає повний набір інструментів програмування, GPU-що прискорюються математичні бібліотеки, документацію і керівництва з програмування.

Додатково
|