Menu

Opera випустила браузер Opera 20 для Android з WebRTC і GetUserMedia

Одночасно з тим, як смартфони зазнають суттєвий розвиток в останні роки, мобільні браузери також стають все більш і більш просунутими. Тепер з черговим оновленням браузера Opera для Android ще одна функція, яка до цього вимагала установки програми, стала доступна безпосередньо в браузері Android-смартфона: відтепер користувачі Opera 20 для Android можуть безпосередньо у своєму браузері зробити відеодзвінок будь-якому іншому користувачеві, у якого встановлений браузер з підтримкою WebRTC. Браузер Opera для Android буде сповіщати користувача кожен раз про використання камери і мікрофона, за аналогією з тим, як це відбувається в десктопном браузері.

Opera выпустила браузер Opera 20 для Android с WebRTC и GetUserMedia

Крім підтримки WebRTC, нова версія Opera для Android містить у собі ще декілька змін, зокрема:

· Більш зручний і елегантний дизайн експрес-панелі.

· Користувачі Opera для Android тепер можуть вибирати, яким чином встановлювати панель навігації з тим, щоб їй було максимально зручно користуватися на смартфоні або планшеті.

· Браузер заснований на Chromium 33, завдяки чому усунуті різні помилки, пов'язані з виділенням та заверстуванням тексту.

· Більш зручна робота з поєднаною пошукової і адресним рядком.

Opera для Android доступна для безкоштовного скачування на Google Play store для смартфонів і планшетів на Android 4.0 і вище.

Додатково
|