Menu

Роумінг-додаток для туристів Roamer вийшло на Android

Мобільний додаток для міжнародних дзвінків за кордоном, що дозволяє економити до 99% від тарифів стільникових операторів, вийшло в новій оригінальній версії для користувачів смартфонів з ОС Android. Програма відповідає всім директивам Google, а період бета-версій для Roamer - завершений.

Роуминг-приложение для туристов Roamer вышло на Android

Латвійська компанія-розробник Roamerapp ще в квітні 2013 року в Нідерландах на виставці TNW анонсувала запуск лоу-кост роумінг-додатки Roamer. У липні того ж року додаток вийшло у версії HTML5 в ідентичному інтерфейсі для телефонів iPhone і Android. Протягом осені додаток отримало кілька змін. У січні 2014 компанія випустила повністю оновлену версію під iOS7. Зараз, в кінці лютого, у Roamer виходить нова нативна версія для Android, яка відповідає вимогам і стандартам Google.

І хоча зміни торкнулися в першу чергу дизайну і інтерфейсу, розробники додали й оновили ряд значимих для користувача функцій. Завдяки архітектурі Android частина з них реалізовані зручніше ніж на iOS7. Так, переадресація дзвінків тепер здійснюється в один клік. Також, з'явився автоприйом віддзвонили при вихідному дзвінку через Roamer, в той час як раніше для початку необхідно було дочекатися і прийняти дзвінок.

Серед поліпшень слід назвати: більш інтуїтивну навігацію, угруповання в історії взвонков, швидкий вибір контактів і т.п.

У компанії констатують, що етап разработкидизайна і інтерфейсів на найближчий час завершений. Roamer тепер відповідає трендам і вимогам iOS і Android. Однак у Roamer app продовжать регулярно додавати нові функції і технічні рішення, які будуть спрямовані на зниження тарифів та зручності додатки для користувачів.

Roamer - мобільний додаток, яке заощаджує на роумінгу до 97% від голосових тарифів класичних операторів зв'язку і до 99.99% від тарифів на мобільний інтернет за рахунок використання зв'язки Roamer + будь-яка местнаяSIM-картка, доступна у продажу. Додатково до економії, користувач залишається на зв'язку зі своїм звичним номером телефону і для вхідних і вихідних дзвінків.

Додаток доступний на Appstore і google play для користувачів 54 держав. Скористатися Roamerможно у 217 країнах.

Для користувачів з Росії, України, Великобританії, Латвії та ще ряду країн більше немає необхідності встановлювати переадресацію до від'їзду - її можна зробити вже за кордоном після придбання і установки місцевої SIM-карти.

Додатково
|