Menu

Mozilla випустила 26-ю версію Firefox для Windows і Android

Стала доступна фінальна версія 26-ї редакції браузера Mozilla Firefox. Оновлений браузер отримав підтримку кодека H.264 для Linux, можливість декодування MP3 в Windows XP і може запропонувати поля для введення згенерованих скриптами кодових слів в менеджері паролів.

Mozilla выпустила 26-ю версию Firefox для Windows и Android

Крім того, важливим нововведенням Firefox 26 є блокування за замовчуванням всіх сторонніх Java-плагінів. Виняток зроблено тільки для останньої версії Flash. Для активації інших плагінів тепер доведеться трохи поклікати мишкою, дозволяючи його використання на кожному конкретному сайті.

Mozilla выпустила 26-ю версию Firefox для Windows и Android

Firefox 26 дозволяє застосовувати декілька політик Content Security Policy, що повинно підвищити гнучкість захисту від cross-site scripting (XSS) і пов'язаних атак. Користувачам, які не мають права вносити зміни в установчий каталог Frefox, стала доступна можливість виробляти оновлення браузера. Обмовимося, що це доступно лише на Windows і після установки Opera Maintenance Service.

Mozilla выпустила 26-ю версию Firefox для Windows и Android

Android-версія Firefox 26

Попутно з виходом Firefox 26 для настільних систем, стала доступна і нова Android-версія веб-браузера. Тут головними рисами стали новий дизайн домашньої сторінки, оновлений менеджер паролів, додавання підтримки пошукових движків Bing і Yahoo!, впровадження можливості працювати в смартфонах на базі x86-процесорів.

Додатково
|