Menu

Нова версія ПЗ для експертизи мобільних пристроїв «Мобільний криміналіст 2013»

ЗАТ «Оксиджен Софтвер» - провідний світовий розробник програмного забезпечення для комп'ютерно-технічної експертизи смартфонів і інших мобільних пристроїв, оголосила про вихід нової версії свого флагманського рішення «Мобільний криміналіст 2013» версія 5.4.

Новая версия ПО для экспертизы мобильных устройств «Мобильный криминалист 2013»

Використання спеціалізованих протоколів доступу дозволяє програмі отримувати основні дані пам'яті телефону і дані SIM-карти, список контактів, абонентські групи, швидкі набори, пропущені, вхідні та вихідні дзвінки, повідомлення SMS, MMS та електронної пошти з стандартних і користувальницьких папок видалені повідомлення SMS (з деякими обмеженнями), час і дату надходження повідомлень SMS в Центр Відправки Повідомлень (SMSC) провайдера зв'язку, розклад календарних подій, завдання, текстові замітки, фотографії, відео, мелодії, дані секції Lifeblog (всі головні події в телефоні з географічними координатами), додатки Java, файлову систему пам'яті телефону і карти пам'яті, дані по трафіку GPRS і Wi-Fi, голосові записи і багато іншого. Список підтримуваних можливостей залежить від певної моделі телефону.

У програмі «Мобільного криміналіста 2013» версії 5.4 з'явилися такі додаткові можливості, як підтримка iPadAirWi-Fi (iPad4,1),iPadAir (iPad4,2), iPadmini 2G Wi-Fi (iPad4,4), iPadmini 2G (iPad4,5, підтримка iOS 7.0.3 і iTunes 11.1.2.Добавлена можливість отримувати дані з iOS-пристроїв, екран яких захищений паролем. Повністю перероблені методи отримання даних з пристроїв на ОС Android і додано 2 режими: рекомендований і настроюється. Рекомендований режим автоматично вибирає відповідний метод в залежності від версії ОС Android і можливості отримання прав адміністратора (root-доступ). Настроюється режим дозволяє користувачеві вибрати один з методів самостійно: фізичний образ через отримання root-доступу, резервна копія або логічний з допомогою утиліти OxyAgent. Також інформація про профілі власника пристрою (фото, номер телефону, адресу електронної пошти тощо) автоматично береться з відповідної бази пристроїв на iOS і Android і показується на Робочому столі програми. Додана кнопка Аналітичні задачі, яка дозволяє зручно аналізувати отримані дані: переглядати контакти з різних джерел, будувати діаграму соціальних зв'язків, використовувати настроюваний пошук для знаходження інформації, вивчати історію використання пристрою і виявляти найбільш активні дні, збирати геодані. Додана можливість переглянути найбільш активні дні використання пристрою.

Рішеннями ЗАТ «Оксиджен Софтвер» в питаннях одержання і дослідження доказів з мобільних пристроїв, в тому числі і віддаленої інформації користуються правоохоронні органи і державні установи, інститути, корпорації і приватні детективи, служби персоналу.

Продуктами компанії користуються в більш ніж 50 країнах світу, в тому числі США, Великобританії, Німеччини, Австралії, Данії і Швеції.

Додатково
|