Menu

ABBYY FineReader тепер доступний користувачам Mac

Компанія ABBYY оголосила про випуск ABBYY FineReader Pro для Mac - професійної програми оптичного розпізнавання тексту, яка дозволяє переводити в електронні редаговані формати паперові документи і їх зображення, а також PDF-файли всіх типів. Програма легко і швидко обробляє документи будь-якого обсягу і відтворює структуру та форматування навіть багатосторінкових документів.

ABBYY FineReader теперь доступен пользователям Mac

Точність розпізнавання ABBYY FineReader Pro для Mac зросла до 99,8%. З'явилися інструменти для обробки зображень, які дозволяють покращити розпізнавання цифрових фотографій. Тепер програма працює з текстами на 189 мовах світу, причому може визначати мову автоматично, а технологія ADRT допоможе зберегти структуру паперового документу в електронному вигляді. Додана підтримка нових форматів, серед яких DOCX, ODT, XLSX, PDF/A для довгострокового зберігання, а також формати ePub і fb2 для створення електронних книг. Новий інтерфейс зробить роботу легкою, а підтримка багатоядерних процесорів - швидкою.

Ключові можливості ABBYY FineReader Pro для Mac

Висока якість розпізнавання і підтримка більшості світових мов

Вбудовані OCR-технології, використані у новій програмі, забезпечують високу точність розпізнавання друкованих символів. ABBYY FineReader Pro для Mac підтримує 189 мов розпізнавання і тепер включає в себе не тільки основні європейські мови, але і китайський, японський, корейський, тайський, в'єтнамський, арабська та іврит. Програма автоматично визначає мову тексту і коректно розпізнає документи, написані на будь-якій комбінації підтримуваних мов.

Точне відновлення структури і форматування документа

В ABBYY FineReader Pro для Mac з'явилася технологія ADRT (Adaptive Document Recognition Technology), яка аналізує логічну структуру документа і точно відновлює її електронної копії. Завдяки цій технології програма визначає розташування тексту, тип і розмір шрифту, накреслення та інші особливості форматування, а також відтворює структурні елементи: таблиці і діаграми, колонки, заголовки, виноски, колонтитули, номери сторінок. В результаті користувач отримує електронну копію документа, ідентичну оригіналу.

Покращений інтерфейс в стилі Mac OS X

Зрозумілий інтерфейс дозволить швидко налаштувати процес розпізнавання так, як зручно користувачу. Для вивчення можливостей програми не буде потрібно багато часу: всі інструменти розташовані настільки зручно, що перетворити документ в редагований формат можна всього парою кліків. При відкритті програми відображається вікно «Завдання», у якому знаходяться найбільш часті сценарії роботи.

Підтримка зображень, отриманих з цифрової камери або камери мобільного пристрою

З ABBYY FineReader Pro для Mac не обов'язково завжди мати доступ до сканера - можна сфотографувати потрібний документ чи інформацію на цифровий фотоапарат або камеру мобільного пристрою, а потім просто завантажити фото в програму. В залежності від типу зображення ABBYY FineReader Pro для Mac автоматично застосує необхідні інструменти попередньої обробки, щоб підвищити його якість і поліпшити результат розпізнавання. А за допомогою редактора зображень можна вручну налаштувати яскравість і контрастність фотографії, виправити перекіс або трапецієвидний спотворення, прибрати цифровий шум і багато іншого.

Можливості для збереження результатів розпізнавання

В ABBYY FineReader Pro для Mac з'явилося набагато більше форматів збереження результатів. Розпізнаний текст можна зберегти як текстовий документ (DOCX, ODT, RTF), електронну таблицю (XLSX), презентацію (PPTX), HTML-файл, електронну книгу (ePub і fb2) і, звичайно, як PDF з можливістю пошуку і PDF/A - формат для довгострокового зберігання. Крім того, отриманий результат можна відправити з програми безпосередньо в додатки Apple Pages, Numbers і інші.

ABBYY FineReader Pro для Mac можна придбати в магазині додатків App Store, а також через інтернет-магазин компанії ABBYY Україна http://store.abbyy.ua/ за ціною 699 грн, оновлення - 429 грн.

Додатково
|