Menu

Як створити резервну копію знімків з Instagram

Сервіс Instagram користується популярністю - особливо після того, як став доступний користувачам Android пристроїв. Проте багато хочуть не тільки публікувати свої знімки на Facebook, але і зберігати їх для інших цілей.

Как создать резервную копию снимков с Instagram
Потреба мати резервну копію знімків може виникнути тоді, коли ви регулярно перете фотографії з картки пам'яті смартфона, щоб звільнити місце. Для створення резервних копій підійде «хмарне» сховище файлів Dropbox, в якому є спосіб автоматичного копіювання нових зображень за допомогою сервісу ifttt (ifttt.com).

Зареєструватися на ifttt і перейдіть у розділ «Recipes» («Рецепти»). Знайдіть на цій сторінці рядок «Save photo from Instagram to Dropbox ». Натисніть на кнопку із зображенням логотипу Instagram і введіть свої реєстраційні дані цього сервісу. Далі натисніть на кнопку з логотипом Dropbox. Тут досить просто дозволити з додатком отримати доступ до даних. Значення в двох полях, розташованих нижче, змінювати не треба. Тепер, після натискання кнопки «Create task», нові фотографії зі смартфона будуть надходити прямо в «хмарне» сховище файлів.

|