Menu

BIONIC University відкриває Coursera Learning Hub в Києві

Перший в Україні відкритий міжкорпоративний IT-університет BIONIC University відкриває представництво однієї з найпопулярніших в світі освітніх онлайн - платформ Coursera - Coursera Learning Hub в Києві.

BIONIC University открывает Coursera Learning Hub в Киеве

Зустрічі проходитимуть раз на тиждень у приміщенні університету на території Києво - Могилянської Академії. Презентація і перша ознайомча зустріч Coursera Learning Hub відбулася вчора (28 квітня) в Києво - Могилянській Академії , корп. № 10 .

BIONIC University открывает Coursera Learning Hub в Киеве

Партнерство BIONIC University і Coursera почалося в жовтні 2013 року. Тоді сторони підписали договір про співпрацю Global Translation Partnership , який передбачає отримання прав на проведення високоякісного перекладу узгоджених курсів. BIONIC University переведе на українську мову IT - курси й інші освітні програми в рамках своїх напрямів підготовки: Techskills ( навички програмування ) , Softskills (навички соціальної взаємодії ) , Entrepreneurship (навички підприємництва ).
Загалом, BIONIC University забезпечить переклад близько 10 освітніх програм Coursera . Фахівці вже працюють над першими трьома курсами: Probabilistic Graphical Models від Стенфордського університету , Gamification від Університету Пенсільванії і Creative Programming for Digital Media and Mobile Apps від Лондонського університету. Цю роботу планується завершити до кінця поточного року, після чого ці програми з'являться на сайті https://www.coursera.org/ . Посилання на курси також буде розміщуватися в інтернет-представництві першого українського відкритого міжкорпоративного IT - університету http://bionic-university.com/ .

Додатково Віджет від SocialMart
|