Menu

AMD доповнює програму "Ніколи не погоджуйся на менше"

Компанія AMD оголосила про оновлення своєї популярної програми “Ніколи не погоджуйся на менше» (NeverSettleForever) для продуктів серії AMD Radeon. Тепер переваги, пропоновані програмою, будуть доступні для широкого спектру продуктів лінійки графічних карт AMDRadeon, включаючи моделі серії R7 та топову відеокарту для ентузіастів AMD Radeon R9 295X2. Вперше гри бандла "Ніколи не погоджуйся на менше" (NeverSettleForever)стануть доступні для покупців відеокарт початкового рівня-Radeon R7 250X, R7 250 і R7 240.

AMD дополняет программу “Никогда не соглашайся на меньшее”

Програма"Ніколи не погоджуйся на менше" (NeverSettleForever) надає геймерам унікальну можливість - при купівлі одного з графічних рішень серії AMD Radeon у якості бонусу вони отримують доступ до найширшого спектру всесвітньо відомих ігор. З допомогою купона AMD Radeon Rewardпользователи можуть вибрати до трьох безкоштовних ігор залежно від рівня нагороди - Золотого, Срібного або Бронзового.

Новинка від SquareEnix "Murdered: SoulSuspect" буде вперше доступна для вибору власникам нагород Золотого і Срібного рівня. Гра оптимізована під архітектуру Graphics Core Next (GCN). Користувачі можуть зарезервувати ключ до гри і завантажити її відразу після офіційного виходу в червні 2014 року.

Компанія AMD також рада вперше представити в своїй програмі комп'ютерні гри від незалежних розробників, які також можна буде отримати. Вони зібрані в так звані «інді-паки». Геймери можуть вибрати один такий інді-пак, що включає в себе дві інді-ігри. Списокнезависимых ігор включає в себе:

  • "TheBannerSaga", розроблена студією StoicStudio і видана компаниейVersusEvil
  • "Dyad", розроблена і видана незалежною студією][, (RightSquareBracketLeftSquareBracket)
  • "Guacamelee!", розроблена і видана DrinkboxStudios
  • "Tales from Space: Mutant Blobs Attack",розроблена і видана Drinkbox Studios

Оновлені рівні RadeonRewards, винагороди і відповідають кожному рівню продукти програми"Ніколи не погоджуйся на менше" (NeverSettleForever) наведено нижче у таблиці:

 

AMD дополняет программу “Никогда не соглашайся на меньшее”

Пропозиція дійсна до 21 квітня 2014 року в оффлайн магазинах партнерів-учасників програми. Любителі ігор можуть використовувати свій купон відразу або зберегти його для вибору ігор, які плануються до випуску до закінчення акції 31 серпня 2014 року.

Додатково Віджет від SocialMart
AMD дополняет программу “Никогда не соглашайся на меньшее”
Середня ценагрн.Рейтинг СНІР0Пользовательский рейтинг0AMD FX-9370
|