Menu

"Цитрус" запропонує учасникам iForum у Києві протестувати ексклюзивні гаджети

24 квітня мережа гаджетів і аксесуарів «Цитрус» влаштує тестування ексклюзивних гаджетів на наймасштабнішому події України у сфері інтернет-технологій - Українському форумі інтернет-діячів iForum 2014. Протягом усього дня учасникам форуму буде надана можливість протестувати гаджети, яких в українській традиційній мобільного роздробі просто немає зустрінеш: гироскутеры InMotion, що стріляють роботи-павуки, радіокеровані машинки з штучним інтелектом AnkiDrive.

 

"Цитрус" предложит участникам iForum в Киеве протестировать эксклюзивные гаджеты

Враховуючи особливе ставлення аудиторії форуму до найбільш прогресивним технологіям, «Цитрус» вирішив запропонувати не тільки протестувати гаджети, але і дати можливість учасникам iForum позмагатися один з одним в управлінні пристроями, і виграти один з них. Головний приз від компанії - радіокерована модель SilverlitMercedes для iPhone/iPad буде розіграна серед найактивніших учасників по закінченню програми конференції через систему Random.org.

iForum був створений групою ентузіастів у 2009 році як громадський рух. Основна ідея проекту була присвячена проблемам розвитку Інтернету, як в Україні, так і за кордоном.

У минулому році в iForum взяли участь понад 7 000инсайдеров інтернет-бізнесу з України, близького і далекого зарубіжжя. На виставковій експозиції конференції свої проекти і стартапыпредставили більше 50 найбільших українських і зарубіжних інтернет-компаній.

Додатково Віджет від SocialMart
|