Menu

PayPlug.in підключив PayU Ukraine як засіб платежу

Технічний інтегратор платежів - компанія PaymentPlugin підключила платіжний шлюз компанії PayU Ukraine на своєму сайті PayPlug.in, який дозволяє всім користувачам приймати онлайн-платежі без створення власного сайту.

PayPlug.in подключил PayU Ukraine как средство платежа

Завдяки співпраці PayPlug.in і PayU, користувачі, що не мають сайта, зможу приймати оплату за свої послуги або товари найпопулярнішими на сьогоднішній день способами. Це банківські картки Visa, Visa Electron, Master Card і Maestro, а так само Webmoney, Приват24, платежныете рминалы Приватбанку і Ibox.

Користувачами PayPlug.in часто є представники малого та середнього бізнесу, новачки в сфері прийому платежів онлайн. Це ті, хто займається продажем товарів на дошках онлайн-оголошень, в соцмережах, невеликих інтернет-магазинах, а так само постачальники різних послуг - власники міні-готелів, фрілансери, перекладачі, дизайнери, репетитори, провідні вебінарів і т.д.

«Партнерство з PayU відкриває перед нашими клієнтами можливість підключити все саме популярні способи оплати в одному пакеті. А так же просто, і головне безпечно приймати платежі онлайн», - зазначає співзасновник і CEO компанії PaymentPlugin Олексій Малишев.

«У момент активного розвитку сфери e-commerce досить важливо забезпечити набір інструментів, які будуть здатні розвинути бізнес, як великий, так середній і дрібний. Тому, сподіваюся, що партнерство таких сервісів як PayPlug.in і PayU буде здатне допомогти бізнесу.» - зазначив CEO PayU Ukraine Сергій Ватилик.

Додатково Віджет від SocialMart
|