Menu

Смартфони Samsung La Fleur і Black Edition надихнули дизайнерів на створення нових образів

Напередодні UkrainianFashionWeek компанія «Samsung Electronics Україна» спільно з відомими українськими дизайнерами Оленою Бурбой та Олени Пржонської провели закритий показ мод в готелі Fairmont. Елементи колекцій були створені під враженням від стильних і елегантних смартфонів Samsung GALAXY La Fleur і Samsung GALAXY Black Edition, про яких ми нещодавно писали..

Cмартфоны Samsung La Fleur и Black Edition вдохновили дизайнеров на создание новых образов

Модні образи весняної жіночої колекції Олени Бурби в світлих відтінках відрізняються незабутнім квітковим орнаментом, що перегукується з патернами на смартфонах весняної колекції Samsung GALAXY La Fleur 2014 року, в яку входять моделі Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 mini, GALAXY S4 mini DUOS, GALAXY Core і GALAXY Trend.

«Моя головна мета при створенні модних образів - підкреслити стиль сучасної дівчини, яка хоче залишатися жіночною. Для цього я використовую витончений строгий крій, «чисті лінії і стильні силуети. Саме жіночність є наріжним каменем усіх моїх колекцій. А витончені і елегантні смартфони Samsung з весняної колекції LaFleur 2014 року з дивовижними квітковими візерунками, також як і моя одяг, допоможуть підкреслити індивідуальність своєї власниці, зробити яскравий завершальний акцент в її ніжному і повітряному образі», - розповідає Олена Бурба, український fashion-дизайнер.

Cмартфоны Samsung La Fleur и Black Edition вдохновили дизайнеров на создание новых образов

Крім того, вперше на українському фешн-ринку жінка дизайнер Олена Пржонська розробила чоловічу колекцію одягу, надихнувшись строгими лініями смартфонів колекції Samsung GALAXY Black Edition, у якої увійшли моделі GALAXY S4 і GALAXY S4 mini у версіях з однією і двома SIM-картами.

«У своїх колекціях я роблю ставку на мінімалізм, лаконічність і конструктивність крою. Форма і силует переважають над буденністю і бесформенностью, - каже Олена Пржонська, український дизайнер. - Створюючи жіночі образи, я постійно замислювалася над створенням чоловічої колекції. Необхідний був поштовх ззовні. Саме стильні, по-чоловічому лаконічні, виконані в чорному кольорі з ексклюзивним дизайном смартфони колекції Samsung GALAXY Black Edition, надихнули мене на створення декількох модних образів, які увійшли в мою нову весняну колекцію, яка буде продемонстрована в рамках UkrainianFashionweek 2014».

Cмартфоны Samsung La Fleur и Black Edition вдохновили дизайнеров на создание новых образов

Компанія Samsung Electronics співпрацює з безліччю модних дизайнерів по всьому світу, включаючи знаменитого нью-йоркського дизайнера Олександра Ванга і лондонського дизайнера взуття Ніколаса Кирквуда. Також Samsung підтримує всесвітньо відомі покази мод: NewYorkFashionweek, LondonFashionweek, Mercedes-BenzFashionWeek та інші заходи.

Додатково Віджет від SocialMart
Cмартфоны Samsung La Fleur и Black Edition вдохновили дизайнеров на создание новых образов
Середня цена5800грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung UE40ES6300
  • Хороша якість зображення
  • Прекрасна ергономіка
  • Слабкий рівень звуку
  • Невеликі перешкоди в 3D
  • Високе енергоспоживання
|