Menu

SamsungGalaxyStation - нова послуга в брендових магазинах Samsung

Компанія «Samsung Electronics Україна» запустила унікальну послугу - Samsung Galaxy Station, яка дозволяє користувачам планшетів і смартфонів Samsung швидко, просто, безкоштовно та без реєстрації завантажити на свої пристрої якісні програми та легальний контент безпосередньо в фірмових магазинах Samsung, розташованих у багатьох містах України.

SamsungGalaxyStation – новая услуга в брендовых магазинах Samsung

Послуга SamsungGalaxyStation вперше була запущена у фірмовому магазині Samsung в Києві у листопаді 2013 року. На сьогоднішній день встановлено 11 таких станцій в брендових магазинах Samsung в 10 містах України.

Серед додатків доступних користувачам: Privat 24 (додаток для онлайн-банкінгу), SendMoney (сервіс з пересилання грошових коштів), ShopFox (сервіс знижок), SamsungWish (новини Олімпіади в Сочі 2014), itop.fm (сервіс для скачування музики, покупки квитків онлайн), Korrespondent (новинне додаток), ipay.ua (сервіс онлайн платежів), Aukro.ua (интнернет аукціон), Vkontakte і Anywayanyday (замовлення авіа-квитків).Ассортимент додатків буде постійно оновлюватися і поповнюватися новими надходженнями.

Таким чином, тепер кожен користувач зможе завантажити улюблені програми і відео-аудіо контент на свій смартфон абсолютно безкоштовно безпосередньо на місці, або самостійно, або скориставшись послугами консультантів.

Додатково Віджет від SocialMart
SamsungGalaxyStation – новая услуга в брендовых магазинах Samsung
Середня цена5800грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung UE40ES6300
  • Хороша якість зображення
  • Прекрасна ергономіка
  • Слабкий рівень звуку
  • Невеликі перешкоди в 3D
  • Високе енергоспоживання
|