Menu

МТС запускає безлімітний тариф для голосу та інтернету

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про запуск нового тарифного плану «Смартфон 0,50» та оновленого тарифу «Смартфон» з белимитными дзвінками в мережі і мобільним інтернетом для абонентів передоплати, які активно користуються мобільним зв'язком.

 

МТС запускает безлимитный тариф для голоса и интернета

Запуск нового тарифу «Смартфон 0,50» і оновлення поточного тарифу «Смартфон» робить безлімітні послуги доступними для кожного абонента: тарифи актуальні і для тих, хто активно користується голосовим зв'язком, і для користувачів мобільного інтернету.

Тарифи «Смартфон 0,50» і «Смартфон» повністю задовольняють потреби абонентів у зв'язку з постійно зростаючою кількістю смартфонів. Тепер нові та існуючі абоненти МТС Передплати можуть підключитися або перейти на нові тарифи і отримати:

  • 2 Безліміту - дзвінки в мережі та мобільний інтернет всього за 0,50грн/день;
  • 50 SMS на ВСІ МЕРЕЖІ за 0,50грн/день (оплата тільки, якщо користуватися);
  • Дзвінки на кордон від 0,15 грн/хв. без плати за з'єднання та абонплат.

Умовами нового тарифу можна скористатися після разового поповнення грошового рахунку на суму від 40 грн. одним платежем.

Скористатися тарифами можна, придбавши стартовий пакет «Смартфон 0,50» з новим мобільним номером, або перейти в тариф зі своїм чинним мобільним номером, зателефонувавши на 7722. Вартість такого переходу для абонентів лінійки «Супер МТС 3D Нуль» - 0 грн, для інших - 35 грн (з ПДВ без ПФ).

Додатково
|