Menu

Прибирання без проводів

Ні, цього разу мова піде зовсім не про чергове гаджет з Wi-Fi, а про ... пилососі. Так-так про бездротовому пилосос Philips DailyDuo.
Уборка без проводов
Philips DailyDuo буде доступний у яскраво-червоному кольорі
Уборка без проводов
Philips DailyDuo - пилосос 2-в-1
Уборка без проводов
Сам пилосос набагато краще і зручніше пилососів для чищення авто
Уборка без проводов
Philips DailyDuo - зарядний блок
Уборка без проводов
Philips DailyDuo - обсяг пилозбірника 0,5 л
Уборка без проводов
Philips DailyDuo - в Україні буде доступний тільки в червоному кольорі « »

У будь-якій квартирі завжди знайдеться чимало завдань, з якими звичайний пилосос справляється не зовсім добре. В першу чергу це прибирання різного роду чуланов, шаф, антресолі, чищення меблів, одягу, салону авто. А якщо вже говорити про дачу або заміському будинку, то місць, куди може не вистачити дроту просто не перелічити.
Як раз для всіх перерахованих вище завдань і призначений бездротовий пилосос 2-в-1 Philips DailyDuo. Пристрій працює від вбудованого нікель-металлгидридного акумулятора. Час автономної роботи - близько 20 хвилин. Цього достатньо для легкої збирання чи чищення авто. Час повної зарядки досить тривалий - близько 7 годин. Функція автоматичного відключення AutoOff зупиняє процес зарядки зарядку при досягненні повної зарядки батареї, дозволяючи економити електроенергію.
Пристрій складається з трьох основних частин: зарядної бази, в якій зберігаються дві додаткові насадки, труби-каркаса для прибирання підлоги і власне самого пилососа. Функціональність такої конструкції дозволяє користуватися пилососом, тримаючи його в руках, або з трубкою, щоб легко чистити як стать, так і меблі. Більш того, пилосос підійде і для ліквідації покладів пилу всередині корпусу ПК, але в цьому випадку слід дотримуватися особливої обережності.
Пилосос Philips DailyDuo буде доступний у магазинах Comfy вже цієї осені. Очікувана роздрібна ціна продукту невідома.

|