Menu

ПриватБанк впровадив перекази Unistream через Інтернет

ПриватБанк запустив нову послугу - відправлення та отримання термінових грошових переказів Unistream через Інтернет-банк Приват24. Як повідомили в банку, тепер відправити або отримати гроші як з Росії, так і інших країн СНД, можна всього за півтори хвилини не виходячи з будинку або офісу. Сервіс працює цілодобово і доступний клієнтам в будь-якій точці України та світу.

ПриватБанк внедрил переводы Unistream через Интернет

Щоб користуватися послугою, потрібно безкоштовно відкрити пластикову карту Приватбанку, підключитися до системи Приват24 і увійти в меню Переклади. При отриманні грошей, клієнту достатньо ввести контрольний номер переказу, вибрати валюту і вказати пластикову картку, на яку буде зарахована сума переказу без комісій. Для відправки коштів потрібно вибрати суму переказу, країну, вказати дані одержувача та номер його мобільного телефону. Всі дані про переведення (контрольний номер, дані одержувача) можна відразу ж подивитися в архіві операцій, а при необхідності роздрукувати квитанцію про проведення переказу.

На сьогодні в Інтернет-банку Приват24 можна відправити і отримати перекази найпопулярніших систем Western Union, PrivatMoney, перевести гроші на пластикову карту будь-якого українського або іноземного банку і відправити SWIFT переказ на рахунок будь-якого закордонного банку.

|