Menu

Новинки Apple Worldwide Developers Conference

Компанія Apple готується продемонструвати свої новинки на щорічній конференції Worldwide Developers Conference (WWDC), яка пройде з 10 по 14 червня в Сан-Франциско.

Новинки Apple на Worldwide Developers Conference
Серед новинок можуть виявитися нові версії платформ iOS і OS X, музичний онлайн-сервіс, наступне покоління планшета iPad і інноваційний комп'ютер у формі годинника. Крім того, кращим розробникам додатків, компанія вручить нагороди Apple Design Awards.

Компанія продемонструє тестову версію мобільної операційної системи iOS 7, над користувальницьким інтерфейсом якій працював головний дизайнер Apple Джонатан Ів. Інтерфейс системи буде відрізнятися мінімалістичним дизайном. Більш того, в платформі оновляться іконки штатних додатків Apple, а так само на одному екрані можна буде розміщувати більше інформації.

Для показу так само готують оновлену операційну систему для комп'ютерів Mac OS X 10.9., в якій, можливо, з'явиться інтеграція з голосовим помічником Siri і картами Apple Maps, а так само буде виправлена робота програм у повноекранному режимі.

Анонс комп'ютера у формі годинника, який, швидше за все, отримає назву iWatch. За неофіційною інформацією, компанія тестує в годинах 1,5-дюймовий OLED-дисплей виробництва тайванської компанії RiTdisplay.

Так само, Apple може анонсувати планшет п'ятого покоління iPad, хоча за деякими даними, компанія збирається анонсувати дану новинку у вересні.

Найімовірніше, компанія може анонсувати музичний онлайн-сервіс, який, за деякими даними, може працювати як онлайн радіостанція, де в потоковому режимі буде транслюватися музика, попередньо підібрана користувачем.

Щорічний форум для розробників WWDC вважається одним з найважливіших публічних заходів Apple. Компанія обіцяє розміщувати відеозаписи виступів з конференції в мережі.

|