Menu

Безпечний 3G-інтернет для навчання

В якості підготовки до шкільного сезону оператор Інтертелеком пропонує тарифний план «3G Тинейджер» послугу «Батьківський контроль - соціальні мережі».

 

Безопасный 3G-интернет для учебы

З 8 серпня 2012 року оператор «Інтертелеком» виводить тарифний план «3G Тинейджер» і додаткову послугу «Батьківський контроль - соціальні мережі» для використання безпечного 3G інтернет доступу дітьми у віці від 12 до 15 років.

 

Послуга «Батьківський контроль - соціальні мережі дозволяє обмежити підлітків від відвідувань сайтів з потенційно небезпечним контентом для дорослої аудиторії, і відкриває можливості використання соціальних мереж, сайтів обміну файлів, а також відвідувати форуми для спілкування. Послуга призначена для використання дітьми у віці від 12 до 15 років. Вартість активації послуги - 0 грн. з ПДВ, абонентська плата за використання в перший місяць - 0 грн, другий місяць і далі - 10 грн. Підключення послуги можливо в рамках більшості тарифних планів за винятком тарифу «Дитячий 3G інтернет». Фільтрація контенту заснована на рішеннях російської компанії Entensys. Система фільтрації забезпечується завдяки постійно оновлюється бази сайтів в розмірі 500 мільйонів ресурсів.

Нагадаємо, що з 1 червня 2012 року оператор «Інтертелеком» запустив послугу «Батьківський контроль», яка блокує більше 25 категорій «небезпечних» сайтів для дітей у віці від 6 до 12 років.

|