Menu

Підсумки проекту Kyiv Free Wi-Fi

Оператор life:) підводить підсумки за підтримки проекту Київської міської державної адміністрації Kyiv Free Wi-Fi, який надав можливість 140 тисяч киянам і гостям столиці отримати постійний доступ до мережі Wi-Fi в громадських місцях.

Итоги проекта Kyiv Free Wi-Fi
З початку проекту Kyiv Free Wi-Fi, який відбувся за підтримки Київської міської державної адміністрації (КП «Київсвітло»), оператора мобільного зв'язку life:) і Kyiv Free Wi-Fi, кількість користувачів безкоштовного інтернету склала 140 тисяч

Особливо активно кияни і гості міста користувалися послугами безкоштовного Wi-Fi під час проведення Євро 2012. Якщо у звичайні дні кількість абонентів у мережі не перевищувала 4-х тисяч на добу, то під час проведення чемпіонату з футболу добову кількість користувачів досягала 5-6 тисяч. Рекордним за кількістю користувачів став день проведення концерту Елтона Джона і групи Queen - 10 тисяч абонентів у мережі. Також, за час Євро-2012 трафік в мережі склав понад 3-х терабайт даних. При цьому 75% гаджетів, які підключалися до мережі, працювали на платформі iOS.

Проект Kyiv Free Wi-Fi почав роботу з 27 травня, і відтепер забезпечує киян і гостей столиці безкоштовним доступом до інтернету в громадських місцях.

|