Menu

Конкурс Need for Speed від TP-LINK стартує!

Конкурс стартує з 8 квітня цього року. Для участі в ньому необхідно відповісти на 11 простих питань. За підсумками конкурсу буде визначено 157 переможців, кожен з яких отримає гарантований подарунок від компанії TP-LINK - виробника мережевого устаткування з світовим ім'ям.

Конкурс Need for Speed от TP-LINK стартует!

Переможці отримають у якості призів планшет Lenovo Yoga Tablet 10 16GB (головний приз), шість маршрутизатор TP-LINK TL-WDR4300 (нагадаємо, що він став Кращим роутером 2013 року) , 30 роутерів TP-LINK TL-WDR3500 і 120 USB-накопичувачів.

Розіграш призів відбудеться протягом тижня після завершення конкурсу. Детальні умови конкурсу ви можете знайти на сайті http://quiz.tp-link-ua.info/?rules.

TP-LINK - це надзвичайно надійні маршрутизатори, з відмінним співвідношенням функціоналу і ціни. В модельному ряді компанії представлені пристрої для офісного та корпоративного використання, організації домашніх дротяних і бездротових мереж. Простий інтерфейс з інтуїтивною налаштуванням дозволяє використовувати їх будь-якому користувачу, при цьому навіть найпростіші з моделей TP-LINK відповідають всім запитам вимогливих споживачів.

Перейти до вікторині

Додатково Віджет від SocialMart
|