Menu

Google запускає сервіс відеоконсультацій щодо будь-яких питань

Компанія Google запустила новий сервіс Helpouts, який покликаний стати майданчиком, де користувачі зможуть отримати відеоконсультації з будь-якого питання - від видалення вірусів до лагодження телевізійного кабелю.

Google запускает сервис видеоконсультаций по любым вопросам

Надавати видеопомощь на Helpouts будуть експерти, при цьому, в якості останніх можуть виступати як приватні особи, так і організації. Географічних рамок за місцезнаходженням експертів і мови консультування немає, але на даний момент на сервісі доступні, як правило, англомовні консультації, так і інтерфейс Heplouts також англійською.

Допомога на Heplouts надається за гроші, і розмір оплати призначає сам експерт. У тих, хто звертався за порадою, є можливість оцінити «якість послуг», поставивши оцінку за п'ятибальною шкалою або написавши відгук. Розрахунок між консультантом і споживачем буде відбуватися через Google Wallet. Якщо консультація не виправдала ваших сподівань, Google обіцяє повернути гроші користувачеві. Поки, правда, не дуже зрозуміло, як це буде організовано. Як, наприклад, довести, що не допомогли уроки на гітарі такого-то експерта або заняття французьким не пішли на користь? Серед додаткових можливостей, які Google надає на Helpouts, зазначається функція «расшариванию» екрану, колективне участь у презентації та запис консультації.

Як відзначають розробники, на сьогоднішній день Heplouts охоплює ще не всі категорії, в яких може бути надана видеопомощь, і до використання відеоконсультацій, можливо, доведеться звикати. Проте в Google сподіваються, що з часом сервіс буде розширюватися і вдосконалюватися.

Продукт нашого каталогу
|