Menu

ПК з Windows 8 обзаведуться музичним сервісом від Nokia

ПК с Windows 8 обзаведутся музыкальным сервисом от Nokia

Сервіс Nokia Music був запущений у вересні 2012 року і містить понад 17 мільйонів музичних композицій. Самі розробники позиціонують свій продукт як легке і доступне рішення для прослуховування музики в Мережі. Сервіс схожий на аналогічні Rdio і Spotify з додаванням деяких особливостей. Так, Nokia Music підтримує імпорт треків з мобільного пристрою, а добірки Mixes схожі на попередньо створені списки відтворення, які використовуються в Last.fm і Pandora.

Щоб скористатися сервісом на десктопі або ноутбуці під управлінням Windows 8, користувачеві необхідно оформити платну підписку на Nokia Music+. За 4 долара в місяць клієнту стануть доступні додаткові функції - наприклад, оффлайн-доступ до музики, більш високу якість треків і виведення тексту пісні на екран. Базово в Windows 8 доступний власний музичний сервіс від Microsoft - Xbox Music.

Цікаво, що останнім часом сервіси для спілкування з музикою все частіше звертають на себе увагу: нещодавно закрилася служба BlackBerry Music, також стало відомо про запуск музичного проекту під брендом Apple.

|